Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020

La frase important que Rocío Carrasco ha pronunciat sobre María Teresa Campos

Rocío Carrasco es va emocionar a l'hora de recordar María Teresa i la seva mare Rocío Jurado en el seu retorn a televisió

Dilluns passat, 18 de setembre, va ser un dia molt especial per a Rocío Carrasco perquè apareixia per sorpresa al programa 'Mañaneros', de TVE, el mateix dia que la seva mare hauria complert 79 anys.

«És un dia que més que celebrar, perquè poc cal celebrar en aquest sentit en ser el seu aniversari, però sí per recordar», començava dient durant la seva entrevista amb Jaime Cantizano. I afegia: «Per fer esment de coses que la gent no sap, oferir a la gent coses curioses».

En tornar al plató de TVE, va recordar amb admiració a la dona que li va donar la vida: «Hi ha moltíssima gent jove que s'acosta, que en vol saber. Ella segueix fascinant».

Rocío Carrasco al plató del programa 'Mañaneros' de TVE
Rocío Carrasco a 'Mañaneros' | TVE

Rocío Carrasco, molt emocionada en recordar María Teresa Campos

En la visita a 'Mañaneros', Rocío Carrasco va deixar clar que ella mai es va sentir que li faltava la seva mare malgrat les absències per la seva feina. «A mi, la meva mare mai em va faltar, em podia faltar en presència. Però a mi la meva mare mai em va faltar a la vida», va confessar.

A més a més, 'Mañaneros' va aprofitar l'arxiu de RTVE per rescatar alguns moments inoblidables de Rocío Carrasco a TVE. Entre ells, amb 'Cruz y Raya' o el seu debut presentant una gala de Cap d'Any. Però el moment més emotiu arribava quan van recordar la primera entrevista que li va fer María Teresa Campos.

Tot just sense poder contenir les llàgrimes, «Teresa, no diré ha estat, és moltes coses a la meva vida. I ja…», deia sense poder continuar parlant.

«Ara estaran donant per sac allà dalt, armant cadascuna… L'altre dia quan estava plovent i tronant pensava 'ja estan donant per sac'. No sé què estaran tramant, però alguna cosa tenen», afegia donant-li un toc humor a les seves paraules.

I és que, sens dubte, aquestes imatges eren especialment emotives per a Rocío, després de la pèrdua recent de la periodista, que va ser una segona mare per a ella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La sorpresa de Fidel Albiac

En aquesta entrevista no només parlava de la seva mare, sinó que també ha recordat la seva estrena a la petita pantalla. Aquest va ser al costat de 'Cruz y Raya', a la gala d'Any Nou de TVE. Tot i això, la periodista Laura Lobo, amb qui es va retrobar a 'Mañaneros', va explicar que aquesta no va ser la seva primera vegada a les instal·lacions de la cadena.

Gràcies a Fidel Albiac, Lobo podia sorprendre Rocío Carrasco amb una imatge, quan amb prou feines tenia uns dies de vida, de la seva primera vegada a RTVE amb els seus pares.

«Tu vas néixer un 29 d'abril, ja que un 18 de maig del 1977 hi havia una nena que portava aquest adhesiu. I va venir a RTVE acompanyada del seu pare», va comentar, ensenyant la fotografia de Rocío Carrasco de nadó.