Primer pla de la periodista Susanna Griso

Susanna Griso sorprèn i revela en directe què passa amb la seva filla

Susanna Griso s'ha sincerat completament al seu programa

Susanna Griso ha mostrat la seva preocupació. Ha estat al programa que presenta als matins des de ja fa anys a Antena 3, 'Espejo Público'.

Aquest dilluns, 18 de setembre, ha tocat abordar un tema complicat. Les adopcions. Una qüestió que ha sorgit per la incorporació de Gloria Camila a la cadena rival de Telecinco.

La noia assegurava patir problemes mentals arran de la seva adopció. I la catalana Susanna Griso no ha pogut evitar preocupar-se davant de les declaracions de la filla adoptiva d'Ortega Cano i Rocío Jurado.

Un fet que ha ressonat a Susanna Griso. I és que la presentadora va adoptar l'any 2018 Dorcette. Una nena que té en comú amb el seu ara exmarit, el català Carles Torras.

Susanna Griso, preocupada per la seva filla Dorcette

Susanna Griso donava la benvinguda aquest dilluns a Gloria Camila a 'Espejo Público'. Una incorporació per a l'última part del programa portada directament des del món de Telecinco.

Però no ha estat de l'única cosa de la qual s'ha parlat en la seva primera intervenció. La noia ha assegurat que arran de la seva adopció havia desenvolupat depressió i ansietat. Uns trastorns mentals que l'havien portat a necessitar ajuda psicològica.

«Són mancances que vas arrossegant durant la vida», confessava la filla d'Ortega Cano. I és que tant ella com el seu germà José Fernando van ser adoptats de petits des de Colòmbia. Un fet que Gloria Camila revela que va ser traumàtic.

Susanna Griso no ha pogut evitar, doncs, mostrar una gran preocupació. I és que la presentadora d'Antena 3 té tres fills. Dos, Mireia i Jan, són biològics.

Però la tercera, Dorcette, va ser adoptada per Susanna Griso l'any 2018 a Costa d'Ivori. Ho va fer amb el seu exmarit, l'ex de TV3 Carles Torras.

Primer pla de Susanna Griso somrient a la presentació d'Atresplayer
Susanna Griso ha abordat el tema de les adopcions amb Gloria Camila. | GTRES

Susanna Griso ha intervingut ràpidament i s'ha sincerat sobre la seva vida més privada. «Soc mare d'una nena adoptada i em preocupa molt aquest tema. Vull saber en quin moment es desenvolupa aquest sentiment i com es manifesta».

«Jo, per exemple, em poso una cuirassa. Faig com si les coses no m'afectessin», ha respost Gloria Camila a la qüestió plantejada per la catalana.

La noia, a més, ha assegurat que fins que no va anar a teràpia no va ser conscient que li passava tot allò. «Soc una persona molt sensible i abans de començar amb la teràpia recordo que plorava a la mínima».

Unes declaracions les de Gloria Camila que han despertat completament l'interès de Susanna Griso.