Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja somrient al casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez el 2021

El pare d'Asraf Beno: com és i què pensa de la vida d'Isa Pantoja

Isa Pantoja és conscient del que el seu sogre pensa d'ella

Asraf Beno i Isa Pantoja es convertiran en marit i muller el proper 13 d'octubre a Sevilla. A menys d'un mes per a l'enllaç, la parella té clar quines persones no els acompanyaran en un dia tan assenyalat. Un serà gairebé segur algú de qui s'ha parlat molt poc, el pare d'Asraf.

Els conflictes familiars d'Isa Pantoja amb la seva mare o l'oncle Agustín són coneguts. Els que no ho són tant són els existents amb la família política. Així, hem sabut que la jove no tindria bona relació amb la família de la seva parella, en concret amb el sogre.

El pare d'Asraf no anirà a l'enllaç segons fonts properes

Fa uns mesos 'Sálvame' aconseguia unes declaracions d'una veïna de la família del nuvi. «Encara que es casin, els seus pares no la volen», explicava aquest testimoni. Preguntada per si els familiars més propers a Asraf assistirien a la cerimònia aquesta persona ho tenia clar: «El pare t'asseguro que no».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pel que sembla, i sempre segons la mateixa font, «Al pare no li agrada que surti a la tele, i a la família tampoc. No li agrada com actua», explicava. Pel que fa a la diferència de religió, la veïna aclaria: «Per al seu pare és com una deshonra».

A més, donava un altre exemple amb què queda clar la postura de la família Beno. «Fa poc es va casar la seva cosina, hi havia tota la família i a ella no la van convidar. No és ben rebuda a la seva família».

Pel que sembla, el pare d'Asraf no veuria amb bons ulls que la futura dona del seu fill sigui una dona divorciada, mare d'un fill i que treballi a la televisió. La relació entre pare i fill podria haver-se vist afectada, també, des que Asraf va començar amb Isa. Ell és un home aliè al món de la faràndula i li agradaria que el seu fill treballés en un altre àmbit.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno en primer pla amb rostre seriós el 2 de juliol de 2023
El pare d'Asraf, pel que sembla, no veu amb bons ulls Isa Pantoja | Mediaset

Isa, per la seva banda, es va encarregar de desmentir aquestes informacions que apuntaven cert enfrontament amb la família del seu xicot. «Amb la meva família política estic bé. Tinc relació amb tots ells i m'hi porto bé», assegurava a 'El programa de Ana Rosa', on col·laborava.

Així mateix, la filla d'Isabel Pantoja confirmava que els seus sogres sempre s'havien portat molt bé amb el seu fill, fruit de la seva relació amb Alberto Isla. «Jo he estat a aquesta casa i el meu fill també ha estat a aquesta casa. Quan jo no podia perquè estava en un reality, l'han cuidat genial i no hi tenim cap problema».

Isa aprofitava la seva intervenció per demanar respecte a la família d'Asraf, persones anònimes que prefereixen mantenir-se allunyats de qualsevol polèmica. «No han parlat ni parlaran mai», insistia Isa.

Qui seran els que assisteixin al casament entre Isa i Asraf

Qui és segur no acudirà a l'enllaç és Kiko Rivera. Els germans Pantoja fa temps que estan distanciats i ni el recent ingrés del DJ ha aconseguit que acostin postures. Tampoc no ho faran Raquel Bollo ni els seus fills, Alma i Manuel, amb qui va quedar clar la seva mala relació després de 'Supervivientes'.

Finalment serà el 13 d'octubre quan vegem quantes persones acudiran a l'enllaç. Si al principi es parlava de prop de 200 persones, Isa va revelar després «ara n'hi ha uns 150 i vull que així es quedi».

La noia es mostrava resignada davant d'aquesta situació. «Ho afronto d'una manera bona perquè estaré amb Asraf. Amb persones que m'estimen i per a mi serà un dia superespecial, intentaré oblidar-me de tot», explicava Isa fa pocs dies.