Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gustavo Guillermo, xofer de María Teresa Campos, com a concursant de GH VIP

El xofer de Maria Teresa Campos: què va fer per poder entrar a 'Gran Hermano VIP'

María Teresa Campos va comptar amb Gustavo Guillermo fins poc abans de morir

Gustavo, mà dreta de María Teresa Campos, és un dels fitxatges que més expectació ha suscitat de tots els participants de 'GH VIP 8'. Considerat com un membre més de la família, Gustavo Guillermo va entrar a la casa de Guadalix tan sols 9 dies després d'acomiadar-se de la gran comunicadora malaguenya. Ara ha transcendit de quina manera es va gestar l'entrada al reality de la persona de confiança de la matriarca del clan Campos.

Va ser durant la gala de diumenge passat quan Ainhoa, la xicota de Gustavo, explicava per què aquest va decidir deixar la seva feina com a xofer de María Teresa: «Ha estat super generós. Ell presenta la baixa perquè les funcions que tenia com a treballador ja no les exercia . Els diu en una carta que no vol ser una càrrega econòmica», començava explicant la parella Gustavo.

El xofer de María Teresa Campos va renunciar a la feina a finals d'agost

Ainhoa va voler recalcar, malgrat això, que ell volia «continuar veient María Teresa cada dia». D'altra banda, va reconèixer que la relació amb Terelu i Carmen Borrego va passar per alts i baixos. Tot i això «quan María Teresa es posa malaltona tot s'oblida i s'arregla», va matisar.

Gustavo, segons les paraules de la seva parella, s'hauria sentit apartat en certs moments. «Hi ha hagut moltes coses que no li han agradat, no s'ha sentit còmode i no s'ha sentit estimat. Hi ha moments que és família i altres vegades que és el xòfer, i no», va assegurar Ainhoa.

Muntatge de fotos de Terelu Campos i Carmen Borrego, filles de María Teresa Campos, tots dos amb rostre seriós
Les filles de María Teresa Campos es van assabentar que el xofer de la seva mare entrava a 'GH VIP' pocs dies abans | Mediaset, catalunyadiari.com

Segons la parella del xofer de María Teresa Campos va explicar que les filles de la presentadora es van posar en contacte amb ell abans d'entrar al concurs. «La trucada de les dues germanes juntes, animant-lo, es produeix estant ell a l'hotel, això és així», va assegurar. «El mòbil de Gustavo és al concurs, quan surti que es vegi la trucada, t'asseguro que aquesta trucada va existir», va aclarir Ainhoa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Després de diverses dècades en un segon pla a l'ombra de María Teresa Campos, ara Gustavo Guillermo ha fet el pas d'entrar a 'Gran Hermano VIP'. Ell mateix explicava com se sentia en aquests moments de dol. «La pena la porto per dins, però això per a mi n'ha estat un regal, ella hauria volgut que jo fos aquí, n'estic segur».

Carmen Borrego i Terelu desconeixien que Gustavo anés a concursar a 'GH VIP'

Gustavo va fer cas dels consells de la persona per a la qual va treballar durant més de tres dècades: «Agafa qualsevol oportunitat», li deia. Per a ell María Teresa era com una segona mare: «Vaig perdre la meva mare fa anys i ella era la meva segona mare. Jo si tenia un problema els l'explicava, ella si tenia un problema amb mi m'ho explicava a mi», afirmava.

Primer pla de la periodista María Teresa Campos somrient
El xofer de Maria Teresa Campos està segur que la seva entrada al 'reality' és un regal seu | Europa Press

Així, Gustavo, de 67 anys, explicava a Marta Flich a la primera gala del reality , que va dubtar sobre si entrar o no a GH VIP després de la mort de María Teresa. De fet, el seu vídeo de presentació per al concurs el va gravar abans de la mort de la presentadora i s'hi referia en present com el seu assistent personal.

Alejandra Rubio, neta de María Teresa, revelava a la televisió que l'entrada de Gustavo al concurs va ser una sorpresa per a la família. «No ho sabia, però ho podia intuir perquè fa vint dies va presentar la renúncia i va dir que no treballaria més amb la meva àvia. Ningú s'esperava que en un moment en què la meva àvia estava malament presentés aquesta dimissió», explicava a 'Así es la vida', programa en què col·labora.