Primer pla de l'actriu Úrsula Corberó

Úrsula Corberó, sorprèn i revela la malaltia que pateix: «No ho havia dit mai»

La catalana ha sorprès als seus seguidors amb la confessió

Úrsula Corberó es troba a l'ull de l'huracà. Arran de l'estrena d''El cuerpo en llamas', la catalana torna a estar al punt de mira per tothom.

La realitat és que no ha deixat de concedir entrevistes als diferents mitjans del país. A partir d'elles, s'han pogut conèixer alguns dels seus secrets més ben guardats.

L'entrevista de què més s'ha parlat és la que l'actriu va concedir a 'La script' de la periodista María Guerra. Hi ha parlat del problema de salut que li comporta problemes des de l'escola.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Tinc un retard ossi de cinc anys»

Durant l'entrevista, l'actriu ha parlat del seu paper a la sèrie, però també ha parlat de la malaltia que pateix des de petita: un retard ossi. Una malaltia que li ha generat problemes, sobretot als anys de col·legi.

Ha confessat que no era una noia gaire popular a l'escola a causa del retard ossi que pateix. «No gaire. Jo era molt petita. Jo tinc un retard ossi de cinc anys. Això no ho he dit mai per què sona una mica malament, però ho dic ara, no passa res», confessava.

«Ara no es nota perquè tinc el cos d'una 30 en comptes d'una de 34», feia broma amb María Guerra.

«Em va venir la meva primera menstruació amb 17 anys. Molt fort. És que a mi em van començar a créixer els cabells de l'aixella a aquesta edat», detallava.

«Això va fer que, amb 15, les meves amigues ja utilitzessin la XS de Bershka i jo amb la talla 14 de Zara Kids». A més, ha assegurat que, encara que no li causa problemes al seu dia a dia, de vegades va haver de patir una mica de bullying a l'escola.

Els seus negocis desconeguts

La seva malaltia no ha estat l'única cosa que s'ha conegut. Tal com us vam informar, Corberó ha parlat sobre els seus negocis desconeguts. Actualment, es dedica al totxo.

Concretament, compta amb dos immobles a Madrid i un a Barcelona, tots dos amb valors milionaris. A més, abans de poder treure rendibilitat al seu èxit, va crear la seva pròpia botiga de roba i va invertir a l'hostaleria.