Primer pla d'Úrsula Corberó

L'ocult i desconegut negoci d'Úrsula Corberó a Barcelona i Madrid

La catalana no és només actriu

Úrsula Corberó és una de les actrius del moment. Coneguda mundialment pel seu paper de Tòquio a 'La casa de papel', ara, la catalana torna a estar a l'ull de l'huracà pel seu paper a 'El cuerpo en llamas'.

Quan semblava que el paper de Tòquio seria irreemplaçable, la catalana ha reaparegut per la porta gran interpretant Rosa Peral. Un personatge que, segons va indicar, «és molt complex i té moltes personalitats a dins». Ara, mentre les reproduccions de la sèrie van creixent com els seus seguidors, us revelem alguns dels secrets de la catalana.

Úrsula Corberó i el seu negoci desconegut

Fins ara, Úrsula ha estat molt centrada en la seva feina com a actriu. El seu conegut paper a 'La casa de papel' va marcar un abans i un després a la seva carrera professional. A partir d'allà, va passar a ser coneguda mundialment i les seves ofertes de treball es van multiplicar.

A partir del 2017, l'hem pogut veure en diferents facetes. L'hem vist en diverses pel·lícules i sèries, fins i tot s'ha convertit a la cara de diverses campanyes de publicitat. Marques conegudes mundialment com a Bulgari o Shiseido han triat l'actriu per enfortir la seva imatge.

Tot i col·laborar amb algunes marques, la realitat és que Úrsula prefereix formes més tradicionals per treure rendibilitat al seu èxit. Tal com informa El Confidencial, la catalana inverteix en totxo.

Segons s'ha pogut saber, l'actriu va invertir el 2020 en una parcel·la de mil metres quadrats. Situada a Aravaca, un dels barris més exclusius de Madrid, l'actriu ha començat a construir-hi una casa. Tot i que es desconeix si hi viurà o tan sols es tracta d'una inversió, s'estima que el terreny tenia un preu d'uns 1.200.000 euros.

Si aquesta sembla una gran inversió, hem de dir-li que no és l'única que ha realitzat. El 2022, va adquirir un pis al centre de Barcelona. Una inversió de 120 metres quadrats, que també hauran de ser reformats si l'actriu pretén convertir-lo a casa seva.

A aquestes dues se suma el primer pis que Corberó va adquirir a Madrid. Un petit apartament amb més de 100 anys d'antiguitat i menys de 50 metres quadrats va ser la primera llar. El va comprar el 2017 i, posteriorment, el va reformar per convertir-lo en llar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El seu passat abans de la fama

Abans que l'èxit truqués a la porta, Úrsula es va aventurar muntant el seu propi negoci. Amb el nom d''Ursulolita Shop', el 2012, l'actriu va obrir una botiga de roba al carrer Claudio Coello, un negoci que no va funcionar com voldria.

Anys més tard, el 2018, la seva aposta va ser l'hostaleria, on va invertir amb Chino Darín, la seva parella, i Maxi Iglesias, un dels seus millors amics. El bar, ubicat a Huertas, es deia 'La Gustava'.