Primer pla de l'actriu catalana, Úrsula Corberó

El drama desconegut d'Esther, mare d'Úrsula Corberó

Úrsula Corberó es troba en plena promoció de 'El cuerpo en llamas'

Úrsula Corberó és a la boca de tothom. Aquest divendres 8 de setembre, Netflix estrenarà 'El cuerpo en llamas', una sèrie protagonitzada per l'actriu catalana i l'actor Quim Gutiérrez. Aquesta producció audiovisual ha esdevingut una de les més esperades de l'any pel tema que es tracta al film.

I és que, amb aquest projecte, Corberó i Gutiérrez es posen a la pell de Rosa Peral i Albert López, els dos assassins de la Guàrdia Urbana condemnats per matar a sang freda Pedro Rodríguez, també agent de policia i parella sentimental de Peral.

Corberó ha fet una gran feina interpretant Rosal Peral. Especialment per la gravetat del succés i la complexitat del personatge. L'actriu és una dona terratrèmol i com ha dit moltes vegades, aquesta potència l'ha heretat de la seva mare i la seva germana gran, dues dones molt lluitadores.

Imatge d'Úrsula Corberó amb la mare i la germana
La mare i la germana de l'actriu en són una gran inspiració. | @ursulolita

El drama de la mare d'Úrsula Corberó

Corberó, no és gaire donada a parlar del seu cercle més íntim, però l'any 2017, la catalana, aprofitant el Dia de la Mare, va decidir presentar públicament la seva progenitora, Esther Delgado. I és que, segons va explicar Úrsula Corberó, la seva mare no va tenir una adolescència gens fàcil.

Esther es va quedar embarassada amb tan sols 17 anys i no va ser gens fàcil per a ella. «Es va quedar embarassada de la meva germana amb 17 anys. Quan va començar a treure la panxa, va passar a ser la marginada del barri, es va quedar sense amigues i tot i ser una estudiant brillant, la van fer fora de l'escola», va declarar l'actriu.

«Ella sempre m'explica que així i tot sempre estava contenta, els dissabtes a la tarda se n'anava a la discoteca sola i pujava al pòdium a ballar sense parar i a les dues hores, tornava cap a casa», confessava l'actriu a els seus seguidors i seguidores a les seves xarxes socials.

Una mare lluitadora

No només amb això, Corberó va posar sobre la taula com de treballadora és la seva mare. «Ha treballat de corsetera, de florista, de peixatera, ha netejat cases, ha estat auxiliar de clínica dental, ha venut matalassos...». A més, va explicar com es va prendre la mare quan ella li va dir que volia ser actriu.

Úrsula Corberó també va aprofitar l'oportunitat per explicar la reacció de la seva mare quan va saber que volia ser actriu. «Quan li vaig dir amb 6 anys que volia ser actriu, li suplicava al seu cap que li donés la tarda lliure i li deia que li descomptés del sou per portar-me als càstings».

Així doncs, encara que Esther Delgado, mare de la intèrpret, hagi tingut una vida complicada, sempre ha estat a la disposició de les seves filles per treure-les al davant i intentar que complissin els seus somnis.