Primer pla de l'actor Quim Gutiérrez amb cara seriosa en un photocall

Quim Gutiérrez i la seva milionària mansió a Madrid: la foto que tothom comenta

Quim Gutiérrez ha mostrat als seus seguidors la milionària casa on viu

Quim Gutiérrez ha posat fi a les seves vacances. Com molts, el mes de setembre arriba per posar fi a l'estiu i tornar, de nou, a la feina i a la rutina.

I això és el que li ha passat a l'actor. Encara que no ha volgut deixar aquest període estival enrere sense tenir un darrer record de sol i de calor.

I Quim Gutiérrez no ha acomiadat les vacances d'estiu sense publicar abans una fotografia que ha impactat molts dels seus seguidors.

Quim Gutiérrez: la foto que tothom comenta

Quim Gutiérrez ho ha tornat a fer. L'actor català s'ha acomiadat definitivament de l'època més calorosa de l'any a través de les xarxes socials.

Concretament, ha estat a través d'Instagram. Allà, Quim Gutiérrez ha mostrat una imatge del cel i una enorme piscina amb dues hamaques que despertava les enveges de molts.

Quim Gutiérrez, fotografiant la gran casa on viu des de fa algun temps, ho deixava ben clar. «Fi de l'estiu», publicava acompanyant la foto.

Primer pla de l'actor Quim Gutiérrez seriós en un photocall i mirant a càmera
Quim Gutiérrez s'ha acomiadat de l'estiu a la seva milionària mansió | Europa Press

La milionària mansió de Quim Gutiérrez

Quim Gutiérrez ja fa anys que viu allunyat de la ciutat natal, Barcelona. L'actor es va mudar a Madrid per qüestions de feina.

Tot i això, la família es va voler instal·lar als afores de Madrid, envoltat de naturalesa. I és que s'hi pot portar un estil de vida més tranquil i allunyat de la gran ciutat.

Allí Quim Gutiérrez fa vida amb la seva parella, la model Paula Willems, i amb el seu fill Bru. El nen farà el proper mes de novembre dos anys de vida. També comparteixen espai amb dos gossos, Vaca i Limón.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I encara que l'actor sol ser força reservat amb la seva vida privada, fa algun temps va compartir alguns detalls més. En concret, unes imatges de la casa on viu.

«La fortuna de viure en un lloc fantàstic», publicava Quim Gutiérrez a Instagram. Una publicació que anava acompanyada de tres imatges de diferents racons de casa seva.

Compartia, així, des de les cortines de lli fins a la llum que té tant l'habitació de matrimoni com un dels passadissos. I és que Quim Gutiérrez viu en una espectacular mansió feta de formigó per Viraje Arquitectura.

Un habitatge que compta amb una decoració minimalista i nòrdica. I que, a més, com hem pogut veure a l'última foto que ha compartit l'actor, també té un enorme jardí i piscina.

Un paradís de somni de què gaudeixen Quim Gutiérrez i la seva família. I que segur que li ofereix un lloc tranquil i segur per descansar quan més ho necessiten.