Primer pla del futbolista Sergio Busquets en una roda de premsa amb la cara seriosa

L'emotiu gest de Sergio Busquets amb la seva dona: foto preciosa

Sergio Busquets ha mostrat a tots els seguidors l'amor que sent per la seva dona

Sergio Busquets ha fet la declaració d'amor més emotiva. El futbolista ha volgut enviar unes paraules boniques a la seva dona el dia del seu aniversari.

I no ha dubtat a fer-ho a través d'Instagram, amb un story molt emocionant i bonica. En època de xarxes socials, no és gens estrany veure com figures de l'esport mostren les vides fora del camp a Instagram.

I això és el que ha volgut fer l'exjugador del FC Barcelona aquest dimarts. Sergio Busquets publicava així una fotografia de la seva dona somrient per felicitar un dels dies més especials de l'any.

Sergio Busquets: la declaració d'amor més emotiva

Sergio Busquets ha obert el seu cor a les xarxes socials. Aquest dimarts, dia de l'aniversari de la seva dona, no ha dubtat a enviar-li un missatge preciós.

«Feliç aniversari, @elenagalera. Per molts més junts, t'estimo», ha començat Sergio Busquets el missatge dirigit a la seva dona, Elena Galera.

«I donar-te les gràcies per estar sempre a tots els moments. I sobretot aquest any de canvis, demostrant el que vals i el que ets».

Un curt, però intens missatge, que ha finalitzat dient que «quina sort la nostra de tenir-te. T'estimem».

Captura d'una story de Sergio Busquets a Instagram amb una foto de la seva dona, Elena Galera, somrient i mirant la càmera
Sergio Busquets ha felicitat públicament la seva dona, Elena Galera | Instagram, @5sergiob

Tot i això, la bonica felicitació de Sergio Busquets no ha estat l'única que ha rebut durant el dia d'ahir. Figures tan reconegudes com Antonela Roccuzzo també han felicitat Elena Galera pel seu aniversari.

«Feliç compleix, @elenagalera. Que la vida ens segueixi regalant moments junts. T'estimo», li escrivia la dona de Messi acompanyant una fotografia de totes dues juntes posant en un camp de futbol.

I és que totes dues mantenen una relació d'amistat molt estreta. Des que es van conèixer als partits del Barça acompanyant els seus marits, Sergio Busquets i Leo Messi, s'han fet inseparables.

Sergio Busquets i la seva gran família

Sergio Busquets i Elena Galera formen una gran família amb els seus dos fills. Tots dos es van conèixer fa una dècada, quan ella treballava com a infermera al Parc Taulí Hospital Universitari de Sabadell.

I fa set anys van donar la benvinguda al primer fill de la parella, Enzo. Només dos anys després es va unir a la família Levi, que ara ja compta amb gairebé cinc anys.