Muntatge fotogràfic entre una imatge de Puigdemont i una altra de la seva dona

Carles Puigdemont i la seva dona Marcela Topor: dos casaments i un misteri

Descobreix alguns dels secrets del matrimoni

Carles Puigdemont torna a ser en el punt de mira, després de la celebració de les eleccions generals. El possible suport del seu partit a Pedro Sánchez podria renegociar la tornada a Espanya per estar amb la seva dona, Marcela Topor.

Tot i que la seva història d'amor no és gaire coneguda, es van conèixer el 1998 i fa 23 anys que estan junts. Ara, mentre segueixen les negociacions per a la tornada de l'expresident, els expliquem alguns dels detalls del matrimoni.

Un matrimoni oficialitzat amb dos casaments

Marcela Topor va cridar l'atenció de l'expresident des del primer moment. Es van conèixer a Girona, el 1998, quan Marcela va participar en un festival internacional de teatre amateur. En aquell moment, ella estava fent els seus primers passos com a actriu, i ell començant la seva carrera política.

Topor va arribar de la mà de la companyia de teatre 'Ludic Theatre' i va tenir un fletxa amb Puigdemont, a les seves estimades terres catalanes. Després de declarar-se l'amor, ella va haver de tornar a Lasi, la seva ciutat natal, ja que ella és romanesa. Les primeres cites les van tenir allà, però, posteriorment, es va traslladar a París.

El 2020 la parella va decidir fer el pas i va oficialitzar la seva relació amb dos casaments. La primera va ser a Roses, a les terres de l'expresident, mitjançant una cerimònia laica. Més tard es van tornar a casar i, en aquesta ocasió, va ser a Romania, pel ritu ortodox.

Després d'oficialitzar-se la parella, Topor ha treballat a diversos mitjans de comunicació. Els contactes del seu marit la van ajudar a trobar ràpidament feina. Anys després es va convertir en la primera dama quan el seu marit va ser escollit President de la Generalitat.

Més enllà d'aquestes informacions, que són força habituals, els expliquem alguns dels secrets de Marcela, que és cridada per molts dels seus amics com a «maga».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El costat més desconegut de Marcela Topor

De tots els aspectes que es coneixen de la dona de Carles Puigdemont, el més curiós és que en diuen «la maga». Segons indica La Razón, Topor és una fidel creient del món dels esperits, pel fet que va ser educada amb les tradicions més ancestrals de Romania.

És una autèntica fan de l'endevinació i els amulets i, a més, prediu el futur en funció de la natura. Segons el mitjà esmentat anteriorment, companys de col·legi van revelar que, des de ben petita, li agradava vestir-se de nigromant i llegir llibres de màgia.