Primer pla d'Isabel Rábago feliç al casament de Kike Calleja i Raquel Abad

La vida d'Isabel Rábago fora de Telecinco: per què ha decidit viatjar al Brasil

Isabel Rábago té una germana molt famosa i s'hi ha retrobat

Isabel Rábago és una de les periodistes més importants de Telecinco, però la seva vida fora de les càmeres és un secret. Ha traçat unes línies vermelles per treballar al món de l'entreteniment i sap que no vol convertir-se en personatge. Recentment ha viatjat al Brasil per un motiu que ha entendrit els seus seguidors: s'ha retrobat amb la seva germana, la famosa model Fátima Rábago.

Isabel Rábago té clar quins són els límits, per això no sol parlar de certs aspectes de la seva vida privada. Ha estat concursant de Supervivientes i de La Casa de los Secretos, però no ha creuat el límit. Mai no ha parlat sobre la seva trajectòria personal, encara que sempre que pot reconèixer que està profundament enamorada del seu marit, el desconegut Carlos Rodríguez.

Isabel ha escrit un llibre anomenat 'La cortesana fiel' i en una de les seves entrevistes va explicar que Carlos l'havia ajudat molt. És un dels seus grans suports, per això l'ha acompanyat en la seva aventura més personal: en el viatge al Brasil per tornar a veure el seu germà. Isabel i Fátima gaudeixen d'una estreta relació, tot i viure a països diferents.

Isabel també ha aprofitat per retrobar-se amb els seus nebots, els petits Danda i Kenzo. Ha compartit aquests moments a les xarxes socials perquè gaudeix d'una connexió molt especial amb els seus seguidors. Rábago es pot permetre aquest tipus de llicències perquè mai no ha comercialitzat amb la seva família, per això no té por d'obrir parcel·les de la seva vida fora de Telecinco.

L'important paper d'Isabel Rábago a Telecinco

Ara més que mai, Isabel Rábago compta amb un paper molt important a Telecinco. La cadena ara està al comandament de Borja Prado i Alessandro Salem, que han apostat per un model diferent. Rábago no només és periodista, també és advocada i maneja informació sobre temes molt diferents, per això està en tants programes.

Isabel es va incorporar al'equip de Sálvame durant un temps, però sempre ha estat al costat d'Ana Rosa Quintana. Treballa en diversos programes de Telecinco alhora que acaba els seus estudis per col·legiar-se com a advocada. Tot això ho combina amb la seva afició per la literatura i per això no té gaire temps de visitar la seva germana Fátima.

La col·laboradora ha aprofitat que tenia uns dies lliures per fer un viatge al Brasil amb la millor companyia. El seu marit també ha gaudit aquesta experiència i Rábago ha publicat algunes fotos seves a Instagram. S'ha convertit en notícia perquè no sol ser gaire comú, ja que en Carlos sempre s'ha caracteritzat per adoptar una postura discreta.