Primer pla del presentador Carlos Sobera mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Supervivientes'

Carlos Sobera aclareix el futur de 'First Dates' després dels últims esdeveniments

Carlos Sobera està immers en altres projectes i ha explicat quins són els nous plans

Carlos Sobera ha donat una nova entrevista per aclarir quin és el seu futur a la televisió després dels seus últims projectes professionals. Es troba immers en 'Miles Gloriosus', una obra de teatre produïda per ell mateix que promet ser tot un èxit. Tampoc podem oblidar que està a punt d'estrenar un nou espai a Telecinco. Aleshores, què passarà amb 'First Dates'?

Carlos Sobera ha explicat que 'First Dates' es mantindrà a Cuatro i que ell continuarà sent el presentador de la nova temporada. A Mediaset hi ha hagut canvis, però el seu contracte amb el grup es manté intacte perquè sempre ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies. Tant és així que Telecincoli ha donat un nou programa que ocuparà l'horari de 'La última noche', de la catalana Sandra Berneda.

Captura de 'First Dates' amb Carlos Sobera a la porta rebent a la cita
Carlos Sobera té un repte fora de 'First Dates'. | Mediaset

Carlos té la missió de presentar 'El musical de tu vida', un espai que d'alguna manera reprendrà l'essència de 'Viernes Deluxe'. En contra del que molts pensaven, serà un programa d'entrevistes que comptarà amb col·laboradors tan famosos com ara Ana Obregón o Tamara Falcó. Entre entrevista i entrevista hi haurà un espectacle musical que pretén donar un toc innovador al projecte.

Carlos ha confirmat a la revista Semana que 'First Dates' es manté intacte, no té cap problema de futur. És un dels espais més vistos de Cuatro i els seus responsables no pretenen eliminar-lo. Això sí, Sobera haurà de gestionar millor el seu temps perquè ara s'ha de centrar en 'El musical de tu vida' i en la seva nova obra de teatre.

Carlos Sobera revela què farà a Telecinco

Carlos Sobera s'ha sincerat amb el mitjà anterior i ha explicat que està il·lusionat amb el nou repte que li han proposat a Telecinco. El programa ocuparà una franja horària complicada perquè abans estava liderada per 'Viernes Deluxe'. Alguns espectadors no han acabat d'assimilar el comiat de 'Sálvame' i es neguen a veure un altre espai que el substitueixi.

Carlos Sobera als enregistraments d'El musical de la teva vida
Carlos Sobera estrena un nou programa. | Mediaset

Ara bé, Sobera no té por i afronta el repte amb una gran il·lusió. Això sí, no descuidarà la seva tasca al capdavant de 'First Dates', ja que és el projecte que li va tornar a obrir les portes de Mediaset i el va convertir en una icona.

«Començo un programa nou que gravarem ara, anomenat 'El musical de tu vida', que és un espai d'entrevistes rotllo positiu i optimista. Intentarem donar una visió diferent de personatges molt coneguts i estimats. Les entrevistes estaran assaonades amb quatre o cinc moments musicals que intentaran reconstruir els millors moments de vida del convidat», revela.