Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adara Molinero amb el rostre molt seriós

L'exparella d'Adara Molinero: què ha explicat i per què és a 'Gran Hermano VIP'

Rodri Fuertes ha llançat una 'zasca' contundent a Adara Molinero

Adara Molinero va viure una complicada relació amb Rodri Fuertes amb anades i vingudes, ruptures i tornades a començar que finalment va acabar morint. Ara, l'ex d'Adara Molinero està feliç de la vida amb la seva parella Marta Castro, que acaba d'entrar a 'GH VIP 8'.

A l'influencer mai no li ha agradat gaire estar al focus televisiu. O, almenys, mentre mantenia la relació sentimental amb la guanyadora del darrer 'GH VIP'. La veritat és que des que està sortint amb l'ex de Fonsi Nieto, la seva manera d'actuar ha canviat.

El cas és que ha aparegut a les dues primeres gales que portem de reality per a sorpresa de tots.

Adara Molinero confirma que Rodri ha canviat des que surt amb la nova parella

Dijous a la passada gala, va donar una sorpresa a Marta Castro, abans que les portes s'obrissin per rebre-la a la casa de Guadalix de la Sierra.

Fotomuntatge d'Adara Molinero i Rodri Fuertes
Adara té clar que Rodri està enamorat de la seva parella actual | Catalunya Diari

I aquest diumenge, l'ex d'Adara Molinero ha estat ni més ni menys que al plató. Ho ha fet actuant com a defensor de la seva noia i fent certes confessions que han deixat tothom sorprès. La parella només fa quatre mesos que surt, però tot sembla que Rodri i Marta estan més il·lusionats que mai amb aquesta història d'amor.

I sabent que ha estat molt intens aquest inici de relació, el presentador del 'Debate de Gran Hermano', Ion Aramendi, he qüestionat a Rodri una cosa important. Ens referim a com portaria el fet de no poder estar amb la seva noia durant un temps.

La confessió que Adara Molinero no esperava de la seva exparella

El que va ser xicot d'Adara Molinero ha confessat que ja troba a faltar Marta encara que només fa tres dies que estan separats.

Rodri Forts rostre seriós en el debat de GHVIP8
Rodri Fuertes s'ha obert en canal al 'Debate de GH VIP' | Telecinco

«Són molt pocs mesos, són quatre mesos els que portem. Quan ets al principi de la relació, que estàs cada dia veient-te més i vivint-ho tot més intensament, aquí que t'aïlles una mica de tot. Trobes més a faltar una relació així, que està començant», ha dit.

Per si no n'hi hagués prou, el presentador del reality ha aprofundit més en la situació de parella de Rodri, Marta. Amb tot, el basc li ha preguntat si té por que s'oblidi d'ell mentre estigui dins de 'GH VIP 8'.

Fuertes ha contestat amb molta contundència i no té cap temor que passi res que no vol. «T'ho vaig dir, però me'n refio totalment i crec que no. Tampoc hi ha cap noi que li pogués agradar, de totes maneres».

«Ella m'ha ensenyat una relació que jo fa anys no la veia»

A més, Rodri ha deixat una reflexió sobre tot el que ha viscut i après amb la seva noia en aquest temps. Una confessió que, sens dubte, ha fet recordar la figura de la seva antiga xicota, Adara Molinero, que podria ser una indirecta que no agradaria gens a la influencer.

Fotografia oficial de Marta Castro a 'GH VIP 8'
Marta Castro està feliç amb el seu noi després de quatre mesos de relació | Mediaset

«Ella és molt afectuosa, m'ha ensenyat una relació que jo fa anys no la veia, que és confiar cent per cent en l'altra persona. A mi em costava molt fer-ho i era problema meu. Ella m'ha donat aquesta confiança», s'ha obert en canal.

I el cas és que Adara Molinero, fins ara, no s'ha pronunciat sobre l'entrada de Marta Castro, parella del seu ex, a la casa de 'Gran Hermano VIP'. De moment, ella continua publicant històries del seu dia a dia, sense mencionar aquest fet. Ni tampoc el 'zasca' que li va enviar el seu ex ahir durant el debat de 'GH VIP 8'.