Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila Ortega plorant i mirant cap a un costat

Les paraules de Gloria Camila sobre el casament sorpresa d'Ana María Aldón

Gloria Camila reacciona i llança una indirecta a l'exdona del seu pare

Ana María Aldón va donar la gran exclusiva a 'Fiesta' quan diumenge passat, 17 de setembre, el seu xicot Eladio li va demanar matrimoni en directe. La col·laboradora es va quedar sense paraules, però no va trigar a acceptar la proposta.

Qui tampoc ha trigat a reaccionar a la notícia ha estat Gloria Camila que s'assabentava de la bona nova minuts després. La filla d'Ortega Cano s'ha mostrat sorpresa i ha llançat una indirecta a Ana María carregada de significat.

Gloria Camila reacciona al casament d'Ana María

Entre Ana María Aldón i Gloria Camila existeix actualment una relació molt tensa. Des que la dissenyadora es va separar d'Ortega Cano, el contacte entre elles és totalment nul. Però la seva relació va començar a refredar-se molt abans que el matrimoni es trenqués.

Per a Ana María, el seu marit mai li va donar lloc i la constant presència de Gloria dificultava la convivència entre el matrimoni. Finalment van decidir posar fi a la seva relació i cadascú va seguir per camins separats.

Ana María emocionada per la demanada de matrimoni del seu xicot Eladio al programa de 'Festa'
El xicot d'Ana María Aldón li ha demanat matrimoni en directe | Telecinco

Ara, Aldón és una dona totalment nova amb ganes de viure el moment i novament enamorada. Fa mesos va sortir a la llum la seva relació amb Eladio, un empresari que, de moment, vol estar al marge de la fama de la seva noia. Per això tots se sorprenguessin quan, en ple directe, va demanar matrimoni a la col·laboradora.

«Amor, escolta'm, et vols casar amb mi?», li va preguntar després d'assegurar que «vull estar amb ella la resta de la meva vida». La dissenyadora no va poder evitar emocionar-se i es va afanyar a respondre afirmativament. «Estic tan convençuda que no m'importa fer el pas, sí, vull», va contestar.

Gloria Camila Ortega al Golden Nail Congress 2023
Gloria Camila es queda sorpresa en assabentar-se del casament d'Ana María | GTRES

Mentre això passava, Gloria Camila va ser vista assistint a la Madrid Fashion Week. La notícia del casament d'Ana María ja corria com la pólvora i els reporters van voler saber què opinava sobre això.

«Marxem de casament», li anunciava un periodista. «Anem de casament? Qui es casa», va respondre Gloria que es va posar a riure només conèixer la identitat dels nuvis. «Que siguin molt feliços i que mengin perdius», va afegir amb certa sorna.

Gloria Camila i la seva indirecta a Ana María Aldón

Han passat només vuit mesos des que Ana María i Ortega Cano formalitzessin el seu divorci i cadascun segueix el seu camí per separat. Per la seva banda, la dissenyadora sembla que està vivint una nova joventut molt il·lusionada amb la seva nova vida.

Tot i això, sembla que a Gloria Camila la notícia del seu casament no li ha agradat del tot. I és que malgrat  afirmar que l'únic que desitjava era «felicitat per a tothom», va llançar un dard dirigit directament a Aldón.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i Gloria Camila Ortega, totes dues amb cares serioses
Gloria ha llançat una indirecta a Ana María després de saber que es casa | España Diario

«Que sigui molt feliç i que no foti els altres», afegia confirmant la mala relació que encara existeix entre elles. De fet, va començar a deteriorar-se quan va sortir a la llum la crisi que travessava el matrimoni.

Gloria es va mostrar molt crítica amb Ana María i aquesta va acabar esclatant, des de llavors han evitat trobar-se. L'última vegada que van coincidir va ser a l'aniversari del Turronero, el mes de juliol passat.

Durant la celebració es van anar esquivant, però sí que hi va haver una trobada a l'AVE. «Me la vaig creuar a l'AVE, però com que no va saludar, jo tampoc, seria molt fals i molt cínic», va explicar la filla de l'extorero.

No sabem què deu haver volgut dir la 'influencer' amb la seva indirecta a Aldón, però és clar que les coses continuen sent tenses. Una situació que sembla no importar-li a la de Sanlúcar que es troba d'allò més feliç davant del seu proper enllaç.

La seva història d'amor amb Eladio sembla haver-li tornat la il·lusió i les ganes d'emprendre una vida junts. «Jo no veig un futur sense ell», li confessava a Emma García. «Ets meravellós i per descomptat sí que vull casar-me amb tu, vull donar-te les gràcies perquè em fas sentir feliç», li va dir al seu futur marit.