Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Tamara Falcó amb rostre neutre a l'esdeveniment de Kronos Homes a Madrid

Tamara Falcó rep el consell més important abans de ser mare amb Iñigo Onieva

Tamara Falcó ha sentit les recomanacions de qui menys ho esperava

Tamara Falcó no amaga que el seu desig més gran és convertir-se en mare amb Íñigo Onieva. La marquesa de Griñón i el seu marit s'han deixat veure després de tornar de la lluna de mel acudint a una clínica de fertilitat especialitzada en tractaments naturals. Mentre arriba l'anunci de l'embaràs, hi ha algú que vol regalar a Tamara un consell perquè per fi faci realitat el seu somni.

Falcó ha reconegut que s'està sotmetent a un tractament de naprotecnologia. Un mètode que, mitjançant una sèrie d'estudis, tractaments naturals i hormones, suplementa hormonalment el cicle de la dona per aconseguir resultats. Aquest tractament també fa un estudi de l'home i en cas que algun tingui un problema, puguin posar-hi solució de manera natural.

La visita de la parella a la clínica Fertilitas ha estat molt comentada als mitjans. En concret, 'Vamos a ver' el nou programa de Telecinco presentat per Joaquín Prat, mostrava les declaracions de Tamara als mitjans en la seva reaparició a la Madrid Fashion Week.

Tamara Falcó rep un consell de qui menys s'esperava

Era Alessandro Lequio, col·laborador del magazín, que es prenia la llicència de donar un consell a la parella sobre el que han de fer per complir el seu desig. Segons l'aristòcrata, i després de veure les fotos que Tamara puja a Instagram, «Jo, sincerament, no els veig per la feina».

A més, establia una curiosa comparació perquè quedés clara la seva postura. «Els passa el mateix que a aquella senyora que anava molt a l'Església i es posava a resar-li a un crist molt miraculós demanant que li toqués la loteria. I un dia aquest crist va parlar: «però almenys compra un dècim»», explicava Lequio.

Alessandro Lequio al 'Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio ha donat un consell a Tamara perquè es quedi embarassada | Mediaset

El col·laborador, llavors, va donar el seu consell: «El que han de deixar de fer és anar de taula a taula que no han fet res més i començar a anar de llit a llit». Lequio feia una reflexió que després va ser comentada per la resta de tertulians. «L'únic que he vist al seu post d'Instagram són menjars i més menjars».

Era el presentador, Joaquín Prat, que defensava llavors la parella: «No posaran moments d'un moment íntim». Sandra Aladro, per la seva banda, retreia a Alessandro: «Se'ls veu menjant al seu Instagram igual que al teu, jo només et veig menjant».

Aleshores Alessandro es va defensar i va fer broma: «Agafa el meu Instagram... jo només penjo coses de la meva filla de la meva dona i coses semblants. I si de vegades vaig a un restaurant és perquè em conviden, i em toca penjar una foto».

Cristina Tárrega també va voler donar el seu particular punt de vista sobre la situació. La valenciana no degué comprendre del tot l'acudit del crist i la senyora de la loteria d'acord amb les seves paraules. «Tu pots ser molt creient i molt cristià i tenir relacions amb la teva parella».

La marquesa de Griñón reconeix que l'edat és un factor important

La col·laboradora veu una actitud positiva als acabats de casar. «Jo només sé que l'he vist bellíssima després de casar-se, té un cutis perfecte i això denota alguna cosa». Al que Lequio va deixar anar: «Jo el que veig és que tots dos han agafat diverses arroves, s'han posat fins al kiko, però crec que 'de fer-ho', poc».

Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient
Tamara i Íñigo desitgen convertir-se en pares com més aviat millor | @tamara_falco, Instagram

Sigui com sigui, la veritat és que Tamara i Íñigo segueixen endavant amb els seus plans de convertir-se en pares com més aviat millor. La mateixa marquesa de Griñón reconeixia davant dels mitjans no estar aclaparada. «Hi ha un factor important, que és la meva edat, però m'han dit que m'ho prengui amb calma, així que estic zero angoixada».