Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb un primer pla d'Isa Pantoja el 17 de juliol de 2023

Isa Pantoja anuncia una dada clau per entendre la seva boda amb Asraf Beno

Isa Pantoja ha revelat una cosa important poques setmanes abans del casament

Isa Pantoja vol viure el 13 d'octubre com el dia més feliç de la seva vida, i és que contraurà matrimoni per primera vegada. Ho farà amb l'home de la vida, Asraf Beno. Amb ell porta uns quants anys on la seva relació està ben consolidada i amb ell també buscarà donar-li un germà al seu únic fill, Albertito.

Isa Pantoja va assistir en els darrers dies al costat d'Asraf a la desfilada d'Hannibal Laguna a la 'Mercedes-Benz Fashion Week Madrid 2023'. En aquest esdeveniment, la filla d'Isabel Pantoja ha parlat de diversos temes que afecten el seu casament. I un dels temes candents ha estat el de la negativa de Raquel i Alma Bollo a anar al casament si haguessin estat convidades per Isa Pantoja.

Isa Pantoja revela un detall sobre Raquel i Alma Bollo per entendre el casament amb Asraf

Isa Pantoja confessa que «en un primer moment les vaig convidar quan es va batejar Albertito, en aquell moment jo no tenia bona relació amb la meva mare. Elles van decidir posicionar-se amb la meva mare, de manera que ara no les convido i soc jo la que no vull que vinguin».

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja i Alma Bollo cara a cara el 13 de juny de 2023
Isa Pantoja ha afirmat que no vol que vinguin Alma i Raquel Bollo al casament | Mediaset

Una sentència contundent després que totes dues parlessin del tema en el mateix esdeveniment. Raquel i Alma, assistents a la passarel·la de Paloma Suárez, van aclarir que no anirien al casament en cap cas.

«Però qui ha dit que podria anar al casament o que aniria al casament? S'ha donat molt de bombo amb el casament, quan realment ningú ha preguntat si vull anar, ni em va ni em ve», expressava Raquel.

«El més important és que la teva família estigui amb tu, el més important és que la seva família íntima estigui amb ella. Jo em preocuparia més d'això que de preguntar-me a mi», prosseguia.

Isa Pantoja vol enfocar-se en allò important a menys d'un mes de l'enllaç

Isa es vol centrar en els aspectes més positius del seu enllaç nupcial amb el seu futur marit, Asraf. «He comptat amb Hannibal per fer el vestit del meu casament, tots dos de núvia i no tenen res a veure l'un amb l'altre. Hi he confiat perquè ell sempre m'aconsella i estic molt contenta perquè ha quedat com jo volia», ha observat la peruana.

Isa Pantoja sent entrevistada per diversos mitjans de comunicació
Isa Pantoja està molt il·lusionada amb el casament | GTRES

Sobre els dissenys, Isa Pantoja ha declarat que «el primer és senzill i el segon és totalment diferent perquè és moda i porta volum». La 'influencer' ha confessat que té «molts nervis encara que ja hi ha els anells, els vestits, el seu vestit, però les coses petitetes encara em queden».

Isa Pantoja: «Serà un dia molt especial, intentaré oblidar-me de tot»

Pel que fa als convidats del seu enllaç, Isa ha exposat que «ara n'hi ha uns 150 i vull que aquí es quedi». Tot i que assumeix que molts dels seus familiars no aniran a l'enllaç. «Ho afronto d'una manera bona perquè estaré amb Asraf, amb persones que m'estimen i per a mi serà un dia súper especial, intentaré oblidar-me de tot», confessa.

Asraf Beno i Isa Pantoja feliços al casament d'Anabel Pantoja
El casament d'Isa Pantoja generarà molt d'enrenou | GTRES

El que sap Isa és que serà un dia únic. «M'està costant fins i tot dormir, les coses importants ja les tinc, però són moltes ximpleries... hi ha detalls que jo pensava que ho tindria segur i al final són detalls petits que no els dono importància i després no els trobo», va apuntar.

A més a més, sobre el padrí de la cerimònia que ha elegit, Jorge Javier Vázquez, ha dit el següent: «És una persona que ha confiat en mi des del primer moment. He compartit moltes coses amb ell i vol dir molt».

«És el meu padrí televisiu i volia que formés part d'un dia tan important com el meu casament. Ha estat fonamental en aquesta etapa i ara vull que estigui amb mi aquell dia», va finalitzar Isa Pantoja.