Imatge primer pla de Rafa Nadal somrient als Premis de l'Home de l'Any

Rafa Nadal i la foto que tothom comenta de la seva espectacular mansió

Rafa Nadal s'ha instal·lat al seu nou allotjament de Mallorca

Rafa Nadal ha compartit una imatge amb tots els seus seguidors que ha donat molt per parlar. El tennista gaudeix del seu temps lliure a la luxosa piscina de la seva casa.

Rafa Nadal s'està recuperant d'una lesió que va patir al maluc fa uns mesos i què millor que fer la rehabilitació a la seva increïble mansió de Mallorca?

Rafa Nadal estrena casa a Porto Cristo

Rafa Nadal està passant uns dies a la seva nova casa de Porto Cristo, a l'illa de Mallorca. La mansió és obra de l'arquitecte Tomeu Esteva i ha trigat dos anys i mig a construir-se.

Aquest estiu, el tennista s'ha pogut mudar amb la seva dona,  Xisca Perelló, i el seu fill de gairebé un any a la casa dels seus somnis.

L'espectacular mansió del menorquí està sobre un penya-segat i en un terreny de 7.000 metres quadrats. Té dos blocs connectats entre ells i una tercera planta que fa de soterrani.

Per accedir a la casa, cal pujar una escalinata de pedra i té una gran terrassa adaptada per aguantar millor les tempestes.

La increïble piscina de Rafa Nadal

Rafa Nadal ha volgut compartir amb els seus més de 20 milions de seguidors a Instagram una imatge de la seva espectacular piscina. El tennista hi està nedant amb unes vistes d'infart.

Als comentaris li han enviat ànims perquè s'acabi de recuperar i aviat pugui tornar a la pista per donar-ho tot.

«¡Ànims Rafa!», «Ajudes tants milions de persones amb aquest do de constància. Ets molt gran» o «Et trobem a faltar», són alguns dels comentaris que es poden llegir.

La família de Rafa Nadal s'instal·la del tot

Amb aquesta publicació Rafa Nadal ha confirmat que està del tot instal·lat a Mallorca, el seu lloc de naixement. Allà viu amb la seva dona, Xisca Perelló, i el seu fill, que farà un any al mes d'octubre.

El 8 d'octubre passat, en Rafa i la Xisca van ser pares del petit Rafael Nadal Perelló al centre Quironsalud Palmaplanas de la Palma. Tot i que la mare va patir complicacions durant l'embaràs, el nen va néixer sa.