Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Asraf Beno mirant a càmera somrient a la presentació de la col·lecció de Felix Ramiro

Asraf Beno: les fotos del restaurant on celebrarà el casament amb Isa Pantoja

Asraf Beno ha vist revelar-se el misteri de l'escenari del seu enllaç

Asraf Beno ara està ultimant els detalls del seu imminent casament amb Isa Pantoja. El 13 d'octubre és quan es convertiran en marit i muller després de diversos anys de relació i dues cancel·lacions de l'enllaç per COVID.

Asraf Beno és conscient que el dia més important de la seva vida genera molt d'interès entre el públic. Una bona mostra és que ara un mitjà ha tret a la llum el lloc on es convertiran en matrimoni i en gaudiran amb els convidats. És una hisenda que deixa amb la boca oberta.

Les imatges del lloc on Asraf Beno es casarà amb Isa Pantoja

A Asraf Beno, que ha tornat a treballar com a model després del seu pas per 'Supervivientes', li queden pocs dies per deixar enrere la seva solteria. Tal com ha somiat, es casarà amb Isa i ho faran tenint com a escenari un lloc espectacular. Un enclavament que ara ha estat revelat de forma pública per la revista Pronto.

Ell volia que el dia més important de la seva vida estigués molt present la seva cultura, l'àrab. Per aquest motiu, ha triat amb la seva xicota un lloc d'ensomni que compleix aquesta màxima. I no és altre que una fascinant hisenda a Sevilla, concretament a la localitat d'Alcalá de Guadaira.

Exactament, en aquesta, que es diu Al Baraka, és on s'oficiarà la cerimònia i on se celebrarà el banquet posterior. Però també on tothom s'ho passarà d'allò més bé a la festa organitzada per posar el colofó d'or a la jornada. Un lloc molt especial que va guanyar el màxim guardó dels Wedding Awards 2022 que organitza bodas.net.

En aquest lloc de celebracions Asraf Beno se sentirà molt unit a la seva terra, ja que aquest escenari està inspirat en el món musulmà. Per això, a totes les seves dependències prenen protagonisme des de fonts fins a arcs de ferradura passant per columnes i pintures arabesques i fins i tot palmeres. Vaja, que recorda i molt joies arquitectòniques musulmanes com la Mesquita de Còrdova o l'Alhambra de Granada, sense oblidar qualsevol racó del Marroc.

A més, si Beno ha triat aquesta hisenda és perquè aquesta els donarà intimitat per celebrar aquest dia tan especial. I és que hi incorpora pàrquing privat, murs gruixuts i estances principals allunyades de l'entrada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Les últimes dades del casament d'Asraf Beno i Isa

Asraf Beno segur que està fent els últims preparatius de casament amb la seva xicot. Un enllaç del que estem coneixent detalls gairebé diàriament. Entre aquests, que la família Bollo no ha estat convidada, que Jorge Javier Vázquez serà el padrí i que la presència d'Isabel Pantoja continua a l'aire.

Així mateix, sabem que tampoc estaran entre els 200 convidats ni Kiko Rivera ni Irene Rosales ni Agustín Pantoja, ja que no tenen relació amb la parella des de fa mesos. Això sí, Anabel Pantoja no hi faltarà, ja que vol estar al costat de la seva cosina en aquest moment tan important i esperat.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Asraf Beno i Isa Pantoja ja estan amb els últims preparatius | Instagram, @isapantojam

Sabem igualment que Isa, que tindrà tres dames d'honor, està duent a terme les proves de pentinat i maquillatge per trobar el 'look' perfecte. També sabem que lluirà un vestit nupcial d'estil clàssic, que és el que li agrada més. És més, en vestirà dos: un per a la cerimònia en si i un altre per a la festa.

Asraf, per part seva, portarà un vestit que ha estat dissenyat per Félix Ramiro, que també vestirà alguns dels seus familiars. Una vestimenta que, pel que sembla, sorprendrà i molt a tothom.