Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

Un vídeo de Rocío Flores i Antonio David mostra la relació que tenen

Rocío Flores comparteix el seu costat més familiar amb Antonio David

Rocío Flores sempre ha presumit que ella i Antonio David Flores tenen una relació excel·lent. La 'influencer' ho ha defensat amb dents i ungles, demostrant-li la seva fidelitat fins i tot quan les coses no eren propícies per a l'exguàrdia civil. Rocío no ha dubtat ni un segon d'ell ni del seu testimoni sabent que això l'allunyava cada dia més de la reconciliació.

Per la seva banda, per al malagueny la seva filla gran representa el més important a la seva vida i sempre es mostra al seu costat. Un amor incondicional que s'ha vist reforçat després de la ruptura d'Antonio David amb Marta Riesco. Ara, una vegada més pare i filla donen fe d'aquesta excel·lent relació amb un vídeo on es mostren molt còmplices.

Rocío Flores presumeix de la seva unió amb Antonio David Flores

Els darrers mesos s'ha qüestionat molt el paper que juga Rocío Flores a la vida d'Antonio David. Qui hi va posar el focus va ser Marta Riesco en assenyalar la influencer com la culpable de la seva ruptura.

Per a la reportera, la relació entre el pare i la filla és tan ferma i forta que s'ha interposat en la seva història d'amor. Però, el fet que Rocío i Antonio David siguin ungla i carn és una cosa que la mateixa 'influencer' ja ha manifestat moltes vegades.

Una prova d'això és la vegada que va decidir defensar-lo al seu pas per 'GH VIP' i la seva posterior aliança després del documental de Rocío. El testimoni de la seva mare, lluny de fer que la seva filla es qüestionés certes coses, els va unir encara més.

La noia es va bolcar amb ell quan va ser acomiadat de Telecinco i li va fer costat al seu camí com a 'youtuber'. De fet, són moltes les 'stories' que comparteix emplaçant els fans a seguir els directes d'Antonio David.

Captura del directe de YouTube d'Antonio David Flores amb Rocío Flores el 13 de juny de 2023
Rocío dona suport al seu pare a la seva feina com a 'youtuber' | YouTube, Antonio David Flores

I precisament a les xarxes és on Rocío ha compartit l'últim vídeo d'ell. Es tracta d'un vídeo on es marquen un ball amb missatge inclòs als detractors. S'hi aprecia la complicitat que tenen i com s'ho passen de bé quan gaudeixen del temps junts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Flores i Antonio David fan oïdes sordes a les crítiques

No han estat poques les vegades en què Rocío i Antonio David han publicat el poc que els importen les crítiques que reben. Per ells no hi ha res ni ningú que pugui dinamitar la seva relació i romanen junts fent pinya.

I és que res en ells és espontani i el seu vídeo ballant junts porta un missatge ben clar. La cançó escollida fa esment a tots el que parlen malament d'ells i el poc que això els afecta a les seves vides.

Rocío Flores somrient amb el seu pare, Antonio David Flores
Rocío Flores i el seu pare són ungla i carn | Instagram, @rotrece

Recordem que tant la filla com el pare han estat involucrats en polèmiques recentment. Antonio David continua estant assenyalat per Riesco així com Rocío. A més, la 'influencer' s'ha vist embolicada en un assumpte molt tèrbol en ser acusada de participar en una estafa piramidal.

La noia ha sortit al pas d'aquestes acusacions i no ha trigat a defensar-se'n afirmant que tot és fals. «Abans de parlar estaria bé que les persones s'informessin, revisessin la llei i veiessin una sèrie de coses», ha manifestat als mitjans.

Rocío va afirmar estar cansada de les especulacions sobre la seva persona i que «tirin per terra la meva feina». Tot i que en un primer moment es va mostrar molt molesta, sembla que ha sabut capgirar-ho i marcar-se un ball dedicat als seus detractors.

Tant ella com Antonio David estan allunyats dels mitjans de comunicació i han optat per fer oïdes sordes. Una clara mostra de com es compenetren tots dos fins i tot per fer front a les polèmiques.