Muntatge amb fotos de Gerard Piqué preocupat i seriós en un partit amb el FC Barcelona i Shakira somrient

El gest de Shakira amb Catalunya que destrossa Gerard Piqué: les imatges

Shakira ha tingut un gest amb Catalunya que ha sorprès molts

Shakira ha tornat a sorprendre tothom amb el seu últim gest. Especialment, haurà deixat en xoc Gerard Piqué. La cantant colombiana ha aparegut les últimes hores amb una samarreta del FC Barcelona.

Club en què només fa escassos mesos jugava la seva exparella. I és que, després de la polèmica separació, Shakira no havia tornat a fer cap referència al Barça ni a Catalunya.

Excepte per acomiadar-se de la que va ser casa seva durant més de 12 anys. Va ser el mes d'abril passat, quan l'artista va decidir marxar a viure a Miami.

Però ara sembla que les coses han canviat completament. I, sens dubte, Shakira tenia un molt bon motiu per tornar a referenciar l'equip de Gerard Piqué.

Shakira i el gest comentat amb Catalunya i el Barça

Shakira ho ha tornat a fer. Les referències cap a Gerard Piqué han tornat. Tot i que aquesta vegada, per una molt bona causa.

La cantant ha tornat a recordar el FC Barcelona i Catalunya amb un gest molt comentat. I que ha sorprès molts. Concretament, Gerard Piqué.

Primer pla de la cantant Shakira somrient i mirant a càmera en una foto d'arxiu
Shakira ha col·laborat amb la fundació del FC Barcelona per a un projecte educatiu. | Europa Press

Shakira inaugurava la setmana passada un nou centre educatiu a la seva ciutat natal, Barranquilla. Una acció duta a terme per la seva pròpia fundació Pies Descalzos. Però el projecte social també ha comptat amb una col·laboració sorprenent. Almenys pel significat que té amb el seu passat.

La cantant llatinoamericana ha impulsat la creació d'una nova escola amb la col·laboració de la Fundació del FC Barcelona. Equip en què Gerard Piqué ha estat anys lligat.

«Inauguració del Centre educatiu Nuevo Bosque a Barranquilla, Colòmbia, impulsat per l'artista colombiana Shakira a la seva ciutat natal a través de la Fundació Pies Descalzos i que ha estat possible gràcies a la col·laboració de @fundaciofcb i @FundlaCaixa», ha informat el compte de Barça Foundation a través de Twitter.

Shakira posa amb una samarreta del Barça

Shakira ha volgut ser present a la inauguració del nou centre de la seva fundació. Pies Descalzos, amb col·laboració de la Fundació del Barça, entre d'altres ha obert aquesta nova escola.

Però el que ha sorprès veritablement tothom és que posés a la fotografia amb una samarreta de l'exclub de Gerard Piqué. Una cosa que s'entén si es té en compte que en el projecte hi participa la fundació del Barça.

L'escola que ha obert Shakira compta amb 6.000 m² i que acollirà més d'un miler d'estudiants de primària i secundària de Barranquilla. I a més amb 26 aules, com laboratoris, biblioteca, menjador i altres espais.

Així ho ha anunciat la mateixa Shakira al seu Instagram. «Res millor que el fet de tornar a Barranquilla i aquesta vegada inaugurar aquest nou col·legi Pies Descalzos que atendrà 1050 estudiants».

Gràcies als nostres aliats Fundació FC Barcelona, Fundació La Caixa, La Salle College, Alcalde Pumarejo, Alcaldia de Barranquilla i la Secretaria d'educació per sumar esforços i apostar pel futur dels nens colombians».

No és la primera vegada que Shakira impulsa un projecte social a través de la seva fundació Pies Descalzos. Un gest de la cantant colombiana que sempre és molt aplaudit per tots els seus fans a tot el món.