Primer pla de Noemí Galera somrient amb ulleres vermelles al castin d''OT' a Barcelona

Noemí Galera i el secret de la seva polèmica separació

La catalana ha confessat alguns dels secrets de la seva vida privada

Noemí Galera és la directora d'una de les acadèmies més populars del nostre país. Als seus 56 anys, la catalana ja fa diversos anys que està vinculada a talent shows, especialment a 'Operación y Triunfo'.

Concretament, des del 2017, s'ha convertit en una de les peces clau del programa. Actualment, és professora, directora i jurat de l'acadèmia. I, encara que tothom la coneix pel seu treball davant de les càmeres, són poques les persones que realment coneixen el costat més personal.

«Em va sortir bé»

Tot i que la seva vida privada fora de la petita pantalla és tot un misteri, gràcies a una entrevista que va fer per 'Burradas' d'Àngel Llàcer, se'n coneixen alguns detalls.

Durant l'entrevista, Galera va revelar alguns dels detalls més desconeguts de la vida personal, així com algunes de les bogeries que ha fet per amor.

Llàcer va voler preguntar a Galera per molts aspectes, però un dels més interessants va ser quan se li va preguntar a la convidada per les bogeries que ha fet per amor. Noemí, sense dubtar-ho, es va confessar com mai i no va tenir por de respondre el presentador.

«Tonteries per amor n'he fet moltes, però 'bogeries' només una vegada i em va sortir bé. Vaig conèixer l'Arnau, la meva parella, quan feia quinze anys que estava casada amb un altre home... i en 15 dies em vaig embolicar la manta al cap i vaig dir: 'Fins aquí'».

«I m'ha funcionat bé, perquè anys després tenim dos fills, i estem molt bé», va detallar. Va saber que havia d'apostar pels sentiments i així ho va fer.

«Més que una burrada va ser una bogeria, és el que pensava tot el meu entorn en aquell moment, i de vegades un s'ha d'arriscar per ser feliç», va detallar.

Des de llavors, la directora manté una relació sentimental amb Arnau Vilà, amb qui té dos fills en comú: Aina i Lluc. Vilà també va ser professor a 'OT' i, actualment, és el director musical de 'Tu cara me suena'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El motiu pel qual va plorar a la televisió

El seu caràcter afable, barrejat amb calidesa i exigència, l'han convertit en una de les figures més estimades de la televisió. Tot i mantenir-se estricta, hi va haver una vegada que va plorar a la televisió.

Va ser precisament a la seva estimada acadèmia, la qual l'ha portat al triomf, però també li ha donat disgustos. Va plorar al programa, quan es va filtrar un àudio on qualificava de «niñato» a l'Alfred, concursant de l'edició del 2017.

Aleshores va demanar perdó per les seves paraules, unes paraules que la van fer plorar per primera i única vegada a la televisió.