Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Sálvame'

Jorge Javier perjudica la seva amistat amb Kiko Hernández: «És gai des de sempre»

Jorge Javier Vázquez escriu una carta pública a Kiko Hernández després de la seva boda amb Fran Antón

A tothom li ha cridat l'atenció que Jorge Javier Vázquez no fos a la boda de Kiko Hernández i de mica en mica la veritat va veient la llum. Durant els 14 anys que va durar 'Sálvame', gaudien d'una estreta amistat, però el pas del temps els ha distanciat i actualment no tenen contacte des que va acabar el programa. El català ha posat en perill aquesta relació donant una dada que no li semblarà bé a Kiko, que sempre ha estat prudent i reservat amb certs aspectes.

El presentador de Badalona assegura que se sent enganyat perquè no coneix el seu suposat gran amic. Creu que ha estat massa tancat amb els companys de 'Sálvame' i que hauria d'haver parlat amb més naturalitat d'alguns temes. «Em sento estafat perquè després de 20 anys no sé res de la seva vida», escriu a la revista Lecturas

Jorge Javier Vázquez a l'estrena de Contes Xinesos a Telecinco
El presentador de Badalona s'ha sincerat com mai. | Mediaset

Jorge Javier ha estat un temps apartat dels mitjans i es va assabentar de la boda de Kiko per la televisió. El català promet que es va emocionar, de fet, els directors de 'Sálvame' van traslladar aquesta informació. Per això, no entén que Hernández no s'hi hagués posat en contacte. 

«Estava jo de baixa mèdica la tarda que hi va pujar per compartir amb l'audiència la seva orientació sexual. No em vaig emocionar ni res», relata a la revista.

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández està en un bon moment. | Mediaset

En veure que no va rebre cap trucada del seu company diu: «Em va guanyar la decepció. Potser la tristesa també i el desencís».

Jorge Javier Vázquez posa en perill la seva relació amb Kiko Hernández

Jorge Javier Vázquez sempre ha protegit el seu company i no entén que s'hi hagi obert tan poc. Considera que ha portat una vida oculta i continua sense entendre la manca de confiança. Per això, el badaloní ha fet unes declaracions que només alimentaran la tensió que hi ha entre ells.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández s'ha casat amb Fran Antón. | E-Noticies

«No parlo amb ell des que va explicar a 'Sálvame' que estava amb Fran Antón i que és gai des de sempre». Aquestes paraules no li agradaran gens a Kiko Hernández perquè ja ha explicat el motiu pel qual no va revelar la seva orientació abans.

Tot i això, al presentador català no li serveixen les excuses. «És molt dur acceptar que aquesta persona amb qui has passat i compartit tantes i tantes coses no és més que un perfecte desconegut».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!