Primer pla de Manu Guix somrient a la presentació de 'The Producers'

Manu Guix i la seva verdadera relació amb Àngel Llàcer: irreconeixibles

Manu Guix és un dels professors més estimats d''Operación Triunfo'

Manu Guix és un dels directors musicals més prestigiosos de la indústria del nostre país. Guix és un gran pianista i, a més, és un dels professors més estimats, tant per l'audiència com per als concursants, d''Operación Triunfo'. Vaja, tot un home dèxit.

La trajectòria professional de Guix és completament brillant. El televisiu té cinc discos en solitari: 'De Cabeza' (2003); 'Manu Guix' (2005); 'Onze Llachs' (2008); 'Pas a Pas' (2012); i 'Després de tot' (2017). Tot i que gràcies a formar part de l'equip d'' Operación Triunfo ', la seva fama es va disparar.

La seva veritable relació amb Àgnel Llàcer

El cert és que Manu Guix i Àngel Llàcer es coneixen des de molt abans de començar 'Operación Triunfo' l'any 2001. Segons una publicació del cantant al seu compte d'Instagram, ja el 1998, Guix i Llàcer van fer els seus primers passos junts en el món de la música.

Així, 'El somni de Mozart' va ser el seu primer musical plegats. Una adaptació que, posteriorment, van portar a la petita pantalla i on hem pogut veure unes imatges que han deixat completament bocabadats els seus seguidors. Especialment Guix, el qual llueix un pentinat totalment irreconeixible.

«Doncs així, amb aquestes pintes, va començar tot. Era l'any 1998 fent 'El somni de Mozart', el nostre primer musical junts. Des de llavors no hem parat. I seguirem, com hem fet sempre», va publicar el compositor a les seves xarxes socials el gener de l'any passat.

Al vídeo publicat, es pot apreciar la gran química que ja tenien aleshores. I és que Guix i Llàcer són grans amics des de fer un porró d'anys. D'aquesta manera, podem afirmar que la seva relació ha traspassat l'estrictament professional.

Primer plànol d'Àngel Llàcer amb ulleres en el bosc
Àngel Llàcer i Manu Guix tenen una relació molt consolidada. | @angelllacer_oficial, Instagram

Una vida junts

Com hem dit, Guix i Llàcer són grans amics i, a més, han treballat moltíssimes vegades de la mà. Una de les seves obres de més èxit ha estat l'espectacle de Shakespeare, 'Mucho ruido para nada', el qual van presentar a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.

Just en aquest espectacle van aconseguir aforaments complets durant dues temporades consecutives. D'altra banda, també han treballat junts al famosíssim musical, 'La Jaula de las Locas'. Uns grans professionals que junts es complementen a la perfecció.