Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografía oficial de Bosco Blach Martínez-Bordiú en 'Supervivientes 2023'

Els pares de Bosco Martínez-Bordiú: qui són i per què no se'n sap res

Bosco Martínez-Bordiú és conscient de l'interès generat al voltant de la seva família

Bosco Martínez-Bordiú va ser presentat abans d'entrar com a concursant de 'Supervivientes' com a nebot de Pocholo. El seu oncle, a més d'aristòcrata, economista, empresari hostaler i personatge mediàtic espanyol, també va ser concursant de l'històric 'Hotel Glam' de Telecinco. No obstant això, de la família de Bosco, el primer cognom de la qual realment és Blach, se'n sap més aviat poc.

Qui li diria a l'avi del guanyador del 'reality' de supervivència, José María Martínez-Bordiú, dissetè baró de Gotor, que el seu net Bosco esdevindria una estrella mediàtica. Segurament als seus pares, Pedro Juan Blach i Clotilde Martínez-Bordiú, també els haurà enxampat per sorpresa la popularitat del seu fill, ja que ells sempre han estat tan discrets. Tot i això, cal destacar que va ser la mare de Bosco qui va animar el seu fill a decidir-se a participar en aquesta aventura televisiva.

Muntatge en primer pla de Pocholo seriós i Bosco Martínez-Bordiú somrient
Bosco era conegut per ser nebot de Pocholo Martínez-Bordiú. | Mediaset, E-Noticies

Els pares de Bosco sempre s'han mantingut discrets

De Pedro Juan amb prou feines hi ha imatges públiques seves; en canvi, Clotilde va acudir fa uns mesos al programa de Bertín Osborne, 'Mi casa es la tuya'. El matrimoni fa diverses dècades que està casat i té, a més de Bosco, dos fills més, Pablo i Lucas, que guarden gran semblança física amb el seu germà.

La mare de Bosco, que sempre s'ha mantingut allunyada dels mitjans, malgrat la notorietat del seu germà, apareixia a la televisió per a sorpresa de molts. Precisament, era Pocholo el convidat de Bertín i ella va accedir a participar en el programa per parlar de l'estada del seu fill a 'Supervivientes'.

Pocholo és el més mediàtic dels germans Martínez-Bordiú. També al seu dia ho va ser Kucca Gotor com a reconeguda dissenyadora de moda i ara és al capdavant d'una administració de loteria. A més, tenen dos germans més, Alejo Martínez-Bordiú, casat amb Patricia Carulla, i Alfonso Martínez-Bordiú, que sempre han estat al marge dels focus.

El pare dels germans Martínez-Bordiú, el baró de Gotor, era fill dels comtes d'Argillo i germà del marquès de Villaverde. Aquest, alhora, era duc consort de Franco i marit de Carmen Franco i Polo.

Més enllà de parentius, la veritat és que la intervenció de la mare de Bosco a la televisió és una cosa totalment extraordinària. Ni ella ni el seu marit es prodiguen en festes o actes socials i eviten qualsevol mena de relació amb els mitjans. Tot i això, s'han mantingut sempre del costat del seu fill i així ho van demostrar durant el temps que va estar vivint a Hondures.

Bosco va rebre a 'Supervivientes' el missatge dels seus pares

El pare de Bosco va deixar de banda la discreció que el caracteritza i va enviar un missatge al seu fill que el va omplir d'emoció. «Com Boscolito», començava llegint el supervivent. «Tots estem veient puntualment el programa i estem molt orgullosos de com estàs portant la teva estada en aquest ambient amb una supervivència tan difícil».

Plànol curt de Bosco Martínez-Bordiu amb rostre seriós a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Bosco es va emocionar a 'Supervivientes' en llegir els missatges que els seus pares li havien enviat. | Mediaset

Bosco va respondre al seu pare demostrant el fort vincle que té amb ell: «Et trobo molt a faltar, t'estimo moltíssim, pare». La seva mare no va voler desaprofitar l'oportunitat d'escriure a Bosco advertint-lo que «els paradisos també tenen caducitat, cal tornar a la realitat i al treball». Unes paraules amb què potser Clotilde volia que el seu fill tingués els peus a terra abans de saber que es convertia en el vencedor del concurs.

Fora del concurs el que és clar és que la família Blach Martínez-Bordiú està molt unida. N'és una prova les imatges que Bosco comparteix a les xarxes amb els seus germans, que viuen aliens a la popularitat d'aquell. Pablo i Lucas, seguint l'exemple dels seus pares, porten la discreció a les seves vides com a bandera.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!