Muntatge fotogràfic entre una imatge de Luis Enrique i una de la seva filla Sira

Sira, la filla de Luis Enrique, refà la seva vida amb un famós català: què se sap

Hi hauria una possible relació entre Sira i el famós pilot de Moto GP

Sira Martínez pot haver trobat l'amor amb un famós català. Després de la ruptura amb Ferran Torres l'any passat, la filla de Luis Enrique podria estar novament enamorada.

Aquest cop, es tractaria d'Álex Márquez, pilot de MotoGP i germà petit de Marc Márquez.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Sira Martínez podria tenir un novio nou

Tal com ha avançat el programa 'Socialité' de Telecinco, es rumoreja que Sira Martínez i Álex Márquez podrien estar junts i les proves d'això es troben a les seves xarxes socials.

Per exemple, fa unes quantes setmanes que la filla de Luis Enrique va compartir una història d'Instagram amb dues amigues mentre era al circuit de Montmeló. Totes tres portaven una gorra amb el número 73 , que pertany a Álex Márquez a les seves curses.

Imatge Sira Martínez (centre) amb dues amigues al circuit de Montmeló. Totes porten una gorra amb el número 73. Instastroy Sira
Sira Martínez porta una gorra amb el número d'Álex Márquez | instagram , @siramartinezc

Amor o amistat?

I sembla que es corresponen, ja que fa uns mesos que es van començar a seguir i el pilot de Cervera no dubta a omplir de 'm'agrada' el perfil de la Sira.

I ella fa el mateix des del juliol, quan la influencer ja havia acabat la relació amb el futbolista Ferran Torres . Aquests indicis podrien demostrar que hi ha una relació entre els dos famosos.

Sigui amor o una simple amistat, sembla que hi podria haver alguna cosa entre Sira Martínez i Álex Márquez. Sigui com sigui, el que és ben clar és que es tenen molt d'afecte i, tot i que que encara no s'han manifestat, ja veurem com segueix la cosa els propers mesos.

La ruptura de Sira i Ferran

El maig de l'any passat es va fer pública la ruptura entre Sira Martínez i el jugador Ferran Torres . La seva relació va durar gairebé dos anys, encara que van travessar una forta crisi el 2022 que van aconseguir superar.

Però una tercera oportunitat no va ser donada, ja que la relació es va desgastar del tot i Sira va decidir tallar per complet. La filla de Luis Enrique va esborrar totes les fotos amb la seva ex i va deixar enterrat el passat.

Però Ferran Torres ha optat per conservar els records amb Sira i al perfil d'Instagram encara podem veure les seves fotos junts.

Una relació confirmada

D'altra banda, a la família d'Álex Márquez ja hi ha notícies confirmades. El pilot de MotoGP Marc Márquez ha consolidat la relació amb Gemma Pinto.

La parella ha passat les vacances a l'illa de Menorca, on han gaudit d'un passeig romàntic entre petons i abraçades.