Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco al photocall de 'Transformers'

Marta Riesco: quant hauria guanyat si hagués traït Antonio David Flores

Marta Riesco podria haver aprofitat la seva relació amb l'exguàrdia civil

Marta Riesco va iniciar la seva venjança particular contra Antonio David a través de les xarxes socials. Contra tot pronòstic, la periodista no es va convertir en el flagell de l'exguàrdia civil com molts van augurar. D'ella es va dir que, tan bon punt trenqués la seva relació, delataria l'ex d'Olga Moreno als mitjans i explicaria tota la veritat.

Tot i això, no va ser així. Tot i que sí que ha confessat certs moments viscuts, la veritat és que no ha concedit cap exclusiva parlant del seu ex. I això que la temptació era molt gran ara que s'ha descobert la dinerada que hauria guanyat si hagués parlat per a una revista.

Surt a la llum el que va deixar de guanyar Marta Riesco per no parlar d'Antonio David

Marta Riesco va voler que fossin els seus seguidors els primers a saber que la seva relació amb Antonio David havia arribat al final. Aleshores ja no treballava a la televisió i estava vetada a Telecinco, per la qual cosa no va poder anunciar la ruptura en un plató.

Però, tampoc ho va fer en una revista a cop d'exclusiva. La reportera es va obrir en canal amb els seus fans només assenyalant Rocío Flores com la culpable de tot. No va voler explicar-ho i es va dedicar a llançar alguna pulleta a la seva exparella.

Antonio David Flores fent un petó a la galta a Marta Riesco
Marta va anunciar la ruptura amb Antonio David a les xarxes socials | @antoniodavidflores, Instagram

Tot i això, fa relativament poc va sortir a la llum una informació que assenyalava Marta i que no la deixava en bon lloc. Va ser Diego Arrabal qui va deixar anar la bomba afirmant que la madrilenya s'havia plantejat trair Antonio David.

El tema consistia a parlar per a una revista destapant els aspectes més íntims de l'exguàrdia civil i la seva família, especialment de Rocío Flores. Una mena de venjança per tot el que pare i filla, suposadament, li van fer passar durant el temps que va durar la relació.

Muntatge de fotos de Marta Riesco en primer pla mirant a càmera i Diego Arrabal a la seva dreta amb el dit aixecat a mode d'advertència
Segons Diego Arrabal, Marta va trucar a revistes demanant 30.000 euros per parlar del seu ex | España Diario

Segons el paparazzi, Marta s'havia posat en contacte amb diverses revistes per plantejar-los la història per 30.000 euros. Una xifra desorbitada tenint en compte que el clan Flores fa mesos que està apartat de la premsa.

Però a la periodista no li va sortir bé la jugada, ja que només estaven disposats a pagar-li molt menys, uns 6.000 euros. Una xifra molt allunyada del que ella, presumptament, havia demanat per una exclusiva on trencava el silenci.

Marta Riesco: «S'embolicarà la troca»

La informació que va donar Arrabal la va donar a conèixer el fotògraf dies després que Marta amenacés de parlar. La seva ruptura estava molt recent i el dolor que l'envaïa li va fer plantejar-se treure-ho tot a la llum.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Faré com ells, parlaré quan hagi de parlar, a cop d'exclusiva», va comentar. «És el millor que es pot fer i el que es valora més, com han fet ells», afegia. «S'embolicarà la troca, tinc una memòria increïble per a les coses que m'han marcat», va sentenciar.

Storie de Marta Riesco a Instagram parlant des de casa el 18 de juliol de 2023 el
Marta Riesco va negar rotundament la informació del paparazzi | Instagram, @marta.riesco

Tot i això, no només no ho va fer, sinó que va negar rotundament que el que havia explicat Diego Arrabal fos cert. «És mentida des del principi fins al final, no he trucat a cap revista per fer cap exclusiva», es defensava.

Marta va afirmar que li havien promès «la lluna» per parlar i que no es va plantejar mai fer-ho. «Una cosa és que en una 'premiere' hagi dit, en to d'humor, que no parlaré gratis i una altra cosa és que vagi de debò», va aclarir.

De moment sembla que Riesco ha complert amb la seva paraula i manté el silenci respecte al que ha passat amb Antonio David. Fins ara no ha concedit cap entrevista i, tenint en compte el temps que ha passat, no es preveu que ho faci.