Primer pla de Gustavo Guillermo, exxofer de María Teresa Campos, somrient

El xofer de María Teresa Campos pren una decisió abans de l'estrena de 'Gh VIP'

Gustavo, xofer de María Teresa Campos, ha rebut una proposta interessant

La nova edició de Gran Hermano VIP està a punt de començar i els responsables del programa han aconseguit una cosa realment complicada. Fins avui no hi ha cap concursant confirmat, excepte la reportera Sol Macaluso i és aquí on entra en joc Gustavo. El xofer de María Teresa Campos va tancar un suculent contracte per participar en el format, però ara ha fet un pas enrere.

Imatge de Gustavo Guillermo amb María Teresa Campos, tots dos seriosos al carrer l'any 2020
María Teresa Campos sempre va defensar al seu xofer. | Europa Press

María Teresa Campos considerava Gustavo Guillermo un fill més, de fet està inclòs al seu testament i participarà en la seva herència. Tot i això, el diari 20 Minutos l'acusa de no haver jugat net, ja que suposadament va pensar a parlar de la família Campos a canvi de diners. No és la primera vegada que es rumoreja una cosa semblant, de fet ell mateix va reconèixer haver gravat Carmen Borrego.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Teresa el considerava un fill més, per això Terelu Campos va continuar comptant amb els seus serveis. Tot i això, estava molt disgustada amb ell i la relació mai va tornar a ser la mateixa. Aquesta és la raó per la qual Gustavo va acceptar la proposta de Gran Hermano VIP.

María Teresa s'hauria quedat de pedra, però va estar al marge d'aquesta determinació. El conductor no li va dir que estava coquetejant amb Telecinco per convertir-se en la nova estrella de la cadena.

L'última hora sobre Gustavo i GH VIP

La periodista Gema López ha explicat la determinació que ha pres Gustavo després dels darrers esdeveniments. Tot i que tenia pensat convertir-se en l'estrella de Gran Hermano VIP, ha canviat d'opinió. Considera que el que ha passat amb María Teresa Campos és motiu suficient per fer marxa enrere i ha paralitzat la seva participació.

María Teresa Campos posant somrient, vestida de vermell, al photocall dels Premis Ondas 2019
María Teresa Campos va tenir grans suports. | Europa Press

Hores abans de començar GH VIP, el format ha perdut un dels seus grans protagonistes. La família de María Teresa està realment sorpresa, ja que sempre va pensar que Gustavo seria fidel. També és cert que ningú no ha pogut demostrar que hagi parlat malament de Campos en cap moment, de fet es diu tot el contrari.

María Teresa va passar amb ell els últims anys i va comptar amb els seus serveis durant més de tres dècades. Quan es va traslladar al pis de Madrid, un immoble pel qual pagava 2.000 euros mensuals, era Gustavo el que passava gran part del dia amb ella. Passejaven junts al cotxe per evitar els paparazzis.