Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar

Carmen Borrego, a punt de perdre una bona amiga: «Està molt disgustada»

Carmen Borrego està molt disgustada amb una excompanya de 'Sálvame'

Segons ha afirmat Luis Pliego, director de la revista LecturasCarmen Borrego «està molt disgustada» amb la seva amiga, excompanya de 'Sálvame', Gema López.

L'origen del disgust de Carmen són els comentaris que va fer Gema López durant la seva intervenció a 'Espejo Público', en referència al funeral de María Teresa Campos a Màlaga.

Gema López, molt crítica amb les germanes Campos

Aquest dilluns la ciutat de Màlaga rendia un sentit homenatge a la difunta periodista. Fins a l'església de San Pablo, on va tenir lloc una missa funeral en honor seu, es desplaçaven centenars de persones que desitjaven acomiadar-se de María Teresa Campos per última vegada.

Terelu Campos i Carmen Borrego arribant al Tanatori de La Paz (Madrid), vestides de negre i agafades de la mà, per acomiadar la seva mare, María Teresa Campos a 5 de setembre de 2023
Carmen Borrego, a punt de perdre una bona amiga | Europa Press

Tot i això, la gran quantitat de malaguenys que es van acostar van causar el caos a les portes de la parròquia, on es van viure moments de tensió. Precisament aquestes imatges comentava Gema López, mostrant-se molt crítica amb les germanes Campos per la seva actitud al funeral.

«Terelu i Carmen no surten per la porta principal, la gent no els pot donar el condol i decideixen sortir per una porta lateral. Això crida l'atenció quan el mateix president de la Junta surt per la porta principal», deia.

Deixant clara la seva opinió per la falta d'organització de les seves excompanyes a 'Sálvame', afegia: «Quan tu rets homenatge a la teva mare a la seva ciutat, sent conscient de l'afecte de la ciutat, jo entenc que et pots aclaparar. I que és un moment delicat...Però cal agrair a aquesta gent que s'hi ha acostat, perquè María Teresa Campos ho hauria sabut fer».

Carmen Borrego està «molt disgustada»

Unes paraules que no han agradat gens a les germanes Campos, especialment a Carmen Borrego, que ha volgut enviar un missatge a Gema López.

Primer pla de Gema López parlant mirant a càmera en un plató de Telecinco
Gema López es mostra molt crítica amb les Campos | Mediaset

Ha estat Luis Pliego, director de la revista Lecturas, qui ha transmès l'enuig de la seva excompanya durant la seva intervenció, en directe a 'Espejo Público'.

«Ara et donaré un missatge que m'ha donat Carmen Borrego per a tu», ldeia Luis Pliego a Gema López al començament de la secció rosa del programa. «He parlat amb ella abans d'entrar en directe i m'ha demanat que et digui una cosa perquè està molt disgustada», li anunciava.

Pel que sembla, ni Terelu ni Carmen entenen el que ha opinat Gema López sobre el funeral de la seva mare, María Teresa Campos. El comiat de la veterana i admirada presentadora va ser molt multitudinària, cosa que va ocasionar moments d'angoixa per a les germanes. Elles esperaven una mica de comprensió per part de la seva amiga i no pas la seva crítica.

Les Campos esperaven més comprensió

«Has fet servir el terme 'goril·les'», ha recordat Luis Pliego a Gema López, referint-se a les persones que van acompanyar les germanes Campos a la sortida de la parròquia.

Post de Belén Esteban a Instagram amb l'equip de 'Sálvame' a un restaurant el 4 de juliol de 2023
Carmen Borrego, a punt de perdre una bona amiga, Gema López | Instagram, @belenestebanmenendez

«I l'has fet servir per referir-te a les persones que les acompanyaven al funeral. Ho has dit a una persona que és el director de l'hotel en què Terelu i Carmen es queden sempre quan són a Màlaga, que n'és molt amic».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«També és molt amic meu!», intervenia llavors Susanna Griso. I afegia, «no t'ho perdono, Gema!».

Luis Pliego ha volgut aclarir que aquell qualificatiu a un bon amic que intentava ajudar-les en aquells moments tan complicats i tristos per a elles no els ha agradat gens. Terelu estava realment aclaparada i ell només va voler protegir la seva amiga. «A més, ell és president de la Confraria del Columbario», afegia.

«Allà cadascú amb la seva consciència»

Mentre Carmen es defensava de les crítiques a través de Luis Pliego, Terelu se sincerava per al programa de Joaquín Prat. «Jo soc una persona claustrofòbica i em terroritza veure'm envoltada», explicava dimarts. «Si a algú no li ha semblat bé que em cuidés a l'entrada, ho sento molt», afegia referint-se a les crítiques de la seva excompanya.

I concloïa: «Crec que hi ha algunes vegades a la vida quan algun fa determinats comentaris i sap de qui està parlant, ho ha de fer d'una altra manera. Però allà cadascú amb la seva consciència».