Imatge d'Alexia Putellas i Aitana Bonmatí amb un vídeo del grup català The Tyets

El vídeo d'Alexia Putellas i Aitana Bonmatí que tots comenten: «Que incòmode...»

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí van ser unes de les protagonistes a l'acte de lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya

Ahir el Parlament de Catalunya va atorgar una Medalla d´Honor a l'equip femení de Futbol Club Barcelona. Durant l'acte, el grup The Tyets va tocar en directe la cançó de l'estiu 'Coti x Coti' i les jugadores van ballar al ritme de la música.

Tot i això, la gent va coincidir amb el mateix: Es podia palpar la incomoditat en l'ambient. Una incomoditat que es va veure reflectida entre les futbolistes, especialment a Alexia Putellas i Aitana Bonmatí.

El Barça femení s'emporta la Medalla d'Honor

Dimecres 13 de setembre va tenir lloc l´acte de lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya. A la cerimònia va assistir el president de la Generalitat, Pere Aragonès, membres de la Mesa i altres parlamentaris.

Ha estat la primera vegada que la institució atorga la Medalla d´Honor de categoria d´or a un equip esportiu.

El Barça femení ha rebut aquesta distinció per "la seva contribució al creixement, el reconeixement i la generació d'igualtat d'oportunitats al futbol femení".

La incòmoda actuació durant l'acte de lliurament

Després que se'ls entregués la medalla, el grup The Tyets van cantar en viu la seva sardana modernitzada amb el 'Coti x Coti', una cançó que es podria considerar el tema de l'estiu a Catalunya.

Mentre actuaven, les jugadores del F.C. Barcelona van cantar i ballar la cançó. Al sector dret, les jugadores ballaven més animadament, però a la banda esquerra es movien més tímidament.

L'actuació va acabar amb tots els presents de l'acte aixecats i aplaudint als artistes.

L'actitud de les jugadores assenyalada

Tot i l'ambient festiu de la sala, els seguidors no han pogut evitar fixar-se en l'actitud d'algunes jugadores del Barça Femení.

Aquí és on entren Alexia Putellas i Aitana Bonmatí, que segons els usuaris es veien una mica «incòmodes» durant l'actuació de 'Coti x Coti'.

Podria ser pels nervis o bé pel protocol que havien de seguir, però molts coincideixen que l'ambient era bastant forçat.

Més suport i acabar amb els abusos

Tot i això, l'acte de lliurament va ser tot un èxit i Alexia Putellas, capitana de l'equip femení F.C. Barcelona, va enviar un missatge molt encoratjador.

En el discurs va reivindicar el suport a l'esport femení i va demanar canvis per poder acabar amb els abusos i les faltes de respecte.