Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nou logo de Gran Germà VIP

'Gran Hermano VIP' perd una de les seves estrelles just abans de la seva estrena

'Gran Hermano VIP' fa canvis a la llista de concursants hores abans de l'estrena

'Gran Hermano VIP' torna aquesta nit Telecincoquatre anys després de la seva última edició. Una nova temporada en què l'espectador serà testimoni de molts canvis i comptarà amb la presència de noms populars de diferents àmbits. La sorpresa ha arribat poques hores abans de la seva estrena, un dels concursants ha caigut del càsting just a l'últim moment.

Mediaset recupera 'Gran Hermano VIP' avui dijous 14 de setembre amb Marta Flich i Ion Aramendi com a presentadors. Ja en la promoció el programa ha mostrat un canvi d'estratègia i no facilita com en ocasions anteriors els noms dels participants en les setmanes prèvies. Aquesta vegada la cadena ha anat llançant pistes perquè l'audiència intueixi qui seran els habitants de la casa de Guadalix.

'Gran Hermano VIP' no comptarà amb una figura popular de la música

Poques hores abans de l'estrena són moltes les incògnites que queden per revelar, però hi ha una notícia que ha sorprès tothom. Un dels concursants que aquesta nit començava el seu camí al 'reality' finalment no formarà part del càsting. Es tracta de David Lafuente, cantant del grup Auryn.

Muntatge de la casa de GH VIP en obres amb Marta Flich
Marta Flich serà una de les presentadores de 'Gran Hermano VIP'. | Mediaset

Ell mateix ha compartit a les seves xarxes socials per confirmar que en els seus plans estava participar en 'Gran Hermano VIP 8'. Tot i això, la cadena o la productora finalment ha descartat la seva entrada a la casa.

«Encara que molts no ho entendran, per a mi entrar a 'GH' hagués estat tornar a la meva infància. Tenia tantes ganes de saltar, cridar, riure, ballar, conèixer…, però entenc que hi ha perfils molt més forts i en som molts», va escriure.

Muntatge amb les Stories de David Lafuente parlant sobre la possible entrada a 'GH VIP'
David Lafuente ha reconegut que s'ha quedat a les portes del concurs. | instagram , @david.lafuente.oficial

El cantant es mostra agraït pels missatges de suport que està rebent i alhora comprensiu amb la decisió presa pel concurs. Lafuente entén que tant la productora com la cadena busquen noms que siguin capaços d'atreure l'audiència.

David, malgrat la decepció inicial, manté la il·lusió. «No passa res, la vida continua i les meves ganes també… 'GH VIP 8' t'he fregat. Anem a buscar el 9», concloïa el seu missatge.

Aquestes setmanes prèvies a l'estrena de 'Gran Hermano VIP' s'ha especulat amb noms. El 'youtuber' Malbert, cantants com ara Coyote Dax i figures populars de la televisió, com ara protagonistes dels 'Gipsy Kings'. Altres van ser desmentits: Laura Escanes, Sofia Suescun, Cristóbal Soria, Macarena Olona, Miguel Lago i Blas Cantó van declinar la seva participació en el conegut 'reality'.

Telecinco no ha fet oficial cap nom fins ara

Laura Bozzo va ser la primera concursant confirmada per al format, encara que no per part de Telecinco. Ella mateixa va ser qui ho va anunciar saltant-se les regles del programa. L'advocada peruana ho confirmava al seu compte oficial de Twitter després de ser preguntada per un dels seus seguidors.

Bozzo, a més de lletrada, és presentadora de televisió. Amb 72 anys és una celebritat al món de la televisió llatinoamericana gràcies als seus programes centrats a resoldre conflictes familiars.

Laura Bozzo, presentadora peruana, mirant a càmera
Laura Bozzo va revelar que serà una de les habitants de la casa de Guadalix. | TVienes

El seu descuit en fer pública la seva participació va sorprendre tothom. Aquest tipus de programes fa signar als seus participants una clàusula de confidencialitat per evitar que revelin que són concursants abans que el programa ho faci públic.

Aquesta nit tots els dubtes quedaran clars. A les 22.30 h sabrem a qui corresponen pistes com ara Rayo, disco, Cintes de vídeo de l'estiu de 1952 o Estàtua eqüestre, telèfon mòbil, pissarra 1+2=3.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!