Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Post de Julia Janeiro a Instagram posant en el seu viatge a Itàlia el 21 d'agost de 2023

Julia Janeiro aclareix el seu futur a 'GH VIP' i Jesulín de Ubrique surt esquitxat

Julia Janeiro confessa si entrarà a 'GH VIP' i acaba sent criticada

Julia Janeiro ha esdevingut un personatge temptat per certs 'realities', tot i que, des de fa anys, ella ha repetit per activa i per passiva que no vol entrar a cap.

La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario es troba molt a gust exposant la part que vol de la seva vida a les seves xarxes socials. I és que últimament hem vist que a les xarxes es mou com peix a l'aigua.

Molt s'ha parlat de la possible participació de Julia Janeiro a 'Gran Hermano VIP 8', que comença aquesta nit a les 22:45 a Telecinco. Algunes travesses apuntaven que Julia podia ser una de les elegides per Zeppelin per donar més força a l'elenc de participants que promet ser potent.

Julia Janeiro aclareix si serà participant de 'GH VIP 8'

Però, Julia Janeiro, conscient que no participarà en aquest mític format de Mediaset, ha resolt d'una vegada per totes tots els rumors. Ho ha fet publicant una 'story' en què deixa clar per fi que els seus seguidors no la podran veure a 'GH VIP 8'.

Post de Julia Janeiro a Instagram amb un primer pla de la seva cara seria el 28 d'agost del 2023
Julia Janeiro ha rebutjat participar al 'reality' de Telecinco | @julsjaneiro, Instagram

A través d'Instagram, s'ha expressat de manera contundent. I ha assegurat que és falsa tota informació que la col·loca com a un dels 15 integrants de la casa més famosa d'Espanya.

«No aniré a cap 'reality', absolutament totes les informacions que s'estan filtrant sobre la meva suposada participació en certs programes de televisió són totalment falses. Ho vaig dir en diverses ocasions i torno a recalcar-ho. No penso formar part de la 'teleporqueria', gràcies».

La contundent opinió de Julia Janeiro se li gira en contra

Amb aquest contundent missatge, Julia Janeiro ha deixat ben clar que no vol entrar en aquest món per molts diners que li paguin.

Encara que després d'aquest missatge a Instagram, la 'influencer' ha rebut crítiques severes a les xarxes socials. I és que li han retret que la seva família ha estat venent la seva vida a revistes i televisió els últims 25 anys.

Muntatge en primer pla de Jesulín de Ubrique, Julia Janeiro i María José Campanar feliços
La dura reacció de Julia ha acabat esquitxant la família | GTRES, España Diario, @julsjaneiro, Instagram

Les crítiques han estat severes cap a la filla de Jesulín i María Jesús Campanario. Han criticat durament que un familiar tan proper com el seu pare està participant en un programa de televisió com 'MasterChef Celebrity'.

Les crítiques a la 'influencer' sobre la 'teleporqueria' que acaben esquitxant el seu pare

A Twitter, molts usuaris s'han acarnissat amb ella i han deixat comentaris tan contundents com aquests. «L'última frase de Julia Janeiro sobra totalment».

«En primer lloc, per la superioritat moral de definir alguna cosa com a escombraries. I en segon lloc perquè Jesulín participa a 'MasterChef', que no és molt millor que 'GH VIP'. I ja sap per què no el deixen sortir a 'GH'».

A col·lació d'aquest comentari d'un dels comptes més seguits a Twitter sobre la xafarderia dels famosos, la usuària Ale Conti ha respost així. «La 'teleporqueria' de la qual ha viscut la seva família paterna i de la qual va beure la materna», enviant-li una clara indirecta a Julia Janeiro.

I tot després de qualificar de 'teleporqueria' el mitjà televisiu on estan alimentant el seu pare i de què molts familiars es van aprofitar. Per exemple, Humberto Janeiro, Carmen Bazán, o Víctor Janeiro van ser alguns dels que es van aprofitar al seu moment per fer caixa en diferents programes de televisió.

Després de les crítiques rebudes, sembla que Julia Janeiro ha decidit eliminar aquesta història que ha aixecat força polseguera a les xarxes socials.

Sens dubte, els comentaris no han fet un favor a Jesulín de Ubrique, que fa un parell de setmanes començava la seva nova aventura televisiva a 'MasterChef Celebrity'. De moment, els seguidors de Julia Janeiro es quedaran amb les ganes de veure la 'influencer' debutant en un 'reality' de televisió.