Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera parlant a càmera amb el rostre seriós a un plató de televisió

Carlos Sobera: la dinerada que guanya lluny de Telecinco i amb ajuda de la seva dona

Carlos Sobera guanya una impressionant xifra cada mes

Carlos Sobera s'ha convertit en una de les cares indispensables de Telecincoi també una de les més estimades pel públic. Tant és així, que les ofertes de treball i els projectes no deixen de trucar a la seva porta, cosa que també li suposa uns ingressos força alts.

Però, més enllà de ser una estrella televisiva, Sobera també és un empresari exitós que té diversos projectes en marxa.

Després d'estar anys al capdavant de 'First Dates' i de fer el salt a 'Supervivientes', ara el basc també presentarà un nou format anomenat 'El musical de tu vida'. És una bona prova de la gran confiança que la cadena hi diposita per sortir d'una vegada per totes de la mala ratxa en què porten sumits des de fa mesos.

Carlos Sobera assenyalant a càmera a El musical de la teva vida de Telecinco
Carlos Sobera triomfa dins i fora de la televisió | Mediaset

No és cap secret que les audiències no acompanyen Telecinco, però Carlos Sobera mai ha temut els reptes, tal com ve disposat a demostrar una vegada més. I és que res se li posa al davant, siguin concursos o 'realities'. Però, potser el que molts no saben és que també fa teatre i dirigeix les seves pròpies empreses.

Carlos Sobera i el seu impressionant patrimoni

Actualment, el presentador fa més d'un any que treballa amb la seva filla Arianna Aragón a l'obra Miles Gloriosus. D'altra banda, també té al seu nom tres empreses, dedicades majoritàriament a «activitats de postproducció cinematogràfica, de vídeo i de programes de televisió», «espectacles» i fins i tot «representació».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, és la societat 'Arequipa producciones SL' la que dirigeix amb la seva dona, Patricia Santamarina, la que més alegries li ha donat. I és que aquest últim negoci aconseguia recaptar ni més ni menys que tres milions d'euros, segons el darrer curs fiscal.

Ion Aramendi i Carlos Sobera amb les seves parelles a un restaurant
Carlos Sobera també és un gran empresari | Redes sociales

Tenint en compte tot això, es calcula que el basc ja podria tenir un patrimoni valorat en més de deu milions d'euros.

Respecte a aquesta possibilitat, Sobera mai ha tingut problema a pronunciar-se, reconeixent en alguna entrevista que la xifra que ingressa cada mes és força considerable. «Cobro molt, unes quantitats inimaginables. Ara bé, em costa molta feina», confessava en certa ocasió.