Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'

Kiko Hernández: les imatges més importants abans de la seva boda amb Fran Antón

Aquest dissabte Kiko Hernández es casa amb la seva parella Fran Antón a Melilla

Per fi! Ha arribat el dia que Kiko Hernández i la seva parella, Fran Antón, es donaran el «sí, vull». Aquest dissabte 16 de setembre, l'excol·laborador de 'Sálvame' i la seva parella celebren la seva boda, acompanyats dels seus familiars i éssers estimats, a Melilla.

Després de diversos mesos de rumors i especulacions sobre la seva relació, el col·laborador de televisió confirmava que estava molt feliç amb l'actor. I no només afirmava estar enamorat sinó que, a més, avançaven que estaven preparant la seva boda. Un enllaç que volen que sigui perfecte i no hi falti cap detall.

Els últims preparatius

Captura de la story de Kiko Hernández en una sastreria provant-se el vestit del casament amb Fran Antón
Kiko Hernández ultima els detalls de la boda amb Fran Antón. | Instagram, @kikohernandeztv

Així ho hem pogut comprovar gràcies a les seves respectives publicacions a les seves xarxes socials. Tant Kiko com Fran han compartit amb els seus seguidors alguns detalls del seu enllaç imminent.

Els dies previs a la seva esperada boda han estat especialment intensos per a la parella. Entre els preparatius perquè el dia del vostre enllaç sigui perfecte, les últimes proves dels seus vestits. Tal com es pot veure en unes imatges publicades per tots dos a les seves històries d'Instagram, han estat molt implicats en els preparatius del seu estilisme, perfecte per a l'ocasió.

Captura del story de Fran Antón en una sastreria ultimant detalls per al casament amb Kiko Hernández
Fran Antón ultima els detalls de la boda amb Kiko Hernández. | Instagram, @franantonlopez

Com ja avançava Kiko, l'enllaç tindrà lloc a Melilla, a l'hotel Meliá Puerto. I tindrà com a temàtica alguna cosa relacionada amb el teatre. Testimonis de la seva unió seran, sens dubte, les dues filles del col·laborador; a més dels seus familiars i amics.

El gran dubte és si entre la llista de convidats hi haurà els seus antics companys de 'Sálvame'. Amb ells va compartir moltes hores de plató durant els 14 anys que va durar el programa de Telecinco. Ara bé, seran testimonis de la boda?

«He trobat l'home de la meva vida»

Va ser el darrer mes de juny, al plató de 'Sálvame', quan Kiko, que sempre havia estat molt gelós de la seva vida privada, confirmava la seva relació amb Fran. Davant la sorpresa dels seus companys i els teleespectadors, començava dient: «Durant molt de temps s'ha parlat i s'ha dit si tinc una relació. Ha arribat el moment d'explicar la veritat».

Kiko Hernández amb Fran Antón i les seves filles a la platja
Les imatges confirmen que la seva història d'amor està més que consolidada. | Instagram @kikohernandeztv

«I aquesta veritat es defineix que fa temps vaig trobar la persona que més feliç m'ha fet a la meva vida. Fa temps vaig trobar el que és l'amor de veritat. He trobat l'home de la meva vida», afegia davant la mirada atònita de tothom.

«A la persona que em pot ajudar amb les meves filles i he trobat la persona que més estimo en aquest món i aquesta persona es diu Fran Antón[…]. Al setembre, sí que em vull casar amb tu», concloïa emocionat.

Des de llavors, la parella ha cridat el seu amor als quatre vents. Les seves xarxes socials han esdevingut la seva manera d'intercanviar mostres d'afecte i d'admiració mútua. Imatges amb què confirmen que la seva història d'amor està més que consolidada, compartint fins i tot plans en família, amb les dues filles de Kiko.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!