Primer pla de Patricia Pardo somrient al 18è aniversari d''El Programa de Ana Rosa'

Patricia Pardo se sincera sobre l'agressió que ha patit una reportera de Cuatro

La periodista ha lloat la reacció del seu company, Nacho Abad, davant la situació

Patricia Pardo ha volgut aplaudir des de 'Vamos a ver' la reacció del seu company de Cuatro, Nacho Abad, davant l'agressió que patia una reportera del seu programa.

La periodista del programa 'En boca de todos', Isa Balado, intervenia en directe al programa que presenta Nacho Abad, quan un senyor s'acostava a ella per l'esquena. I li tocava el cul sense el seu consentiment. Uns fets que gravaven les càmeres en directe, davant la indignació del presentador, la periodista i tots els testimonis.

La indignació de Nacho Abad

Nacho Abad al seu comiat per vacances d'En Boca de Tots
La indignació de Nacho Abad davant l'agressió que ha patit una reportera | Mediaset

«T'ha tocat el cul? No ho puc entendre. Em poses aquest senyor davant? Posa'm aquest home ximple a la pantalla, si us plau. Aquest home és ximple? Quin imbècil. Tu estàs fent la teva feina i arriba un home i et toca el cul sense cap dret. M'indigna», ha reaccionat Nacho Abad.

Amb les seves paraules el presentador ha volgut fer-se ressò de la gravetat de la situació. I condemnar públicament l'agressió sexual que patia, en directe, la periodista. Alhora l'equip de 'En boca de todos' alertava les autoritats i ha facilitat aquestes imatges a la policia, que detenia el vianant de manera immediata.

Patricia Pardo aplaudeix les paraules del seu company

Des del seu programa a Telecinco, Patricia Pardo feia una connexió en directe amb Nacho Abad, lloant la postura del seu company. «Molt bé Nacho Abad, i Isa també, perquè no tothom reaccionaria de la mateixa manera», ha afirmat la presentadora de 'Vamos a ver'.

Imatge de Joaquín Prat amb Patricia Pardo, tots dos presentant 'El programa d'Ana Rosa' a Telecinco
Patricia Pardo i Joaquín Prat aplaudeixen la reacció de Nacho Abad. | Mediaset

Unes paraules que també ha elogiat el seu company, Joaquín Prat: «El que ha fet el borratxo és agressió sexual. Els companys que acompanyaven Isa han trucat a la Policia i l'han aturat. Amb tota seguretat, serà imputat per un delicte d'agressió sexual. Que caigui tot el pes de la Llei sobre aquest fantotxe».

«La sort que ha tingut la nostra companya que ho hàgim vist. Moltes hauran patit situacions semblants o pitjors i no han tingut l'oportunitat que hagin estat vistes. La meva condemna absoluta i la necessitat que això es continuï denunciant, caigui qui caigui», expressava la col·laboradora Isabel Rábago.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!