Primer plano de Alexia Putellas

El gest d'Alexia Putellas a la Diada que enamora els seus fans: el vídeo ho diu tot

Alexia Putellas mostra un somriure d'orella a orella quan es troba amb els fans

El passat dilluns, 11 de setembre, va ser la Diada de Catalunya i Alexia Putellas es va mostrar més a prop que mai de la seva gent, xerrant i fent-se fotos amb els fans que s'acostaven il·lusionats a la campiona del món.

Una jugadora amb les idees clares

Alexia Putellas és una promesa al camp i una de les futbolistes més populars del nostre país. El 20 d'agost passat, la Selecció Espanyola de Futbol Femení es va endur la copa del Mundial a casa, però l'èxit va quedar en segon pla.

Els titulars van cobrir en gran part el petó de Luis Rubiales a Jenni Hermoso. Un petó polèmic que va acabar amb  la resignació de Rubialescom a president de la RFEF, gairebé un mes més tard.

Primer pla d'Alexia Putellas seriosa en una roda de premsa
Alexia Putellas va deixar la seva posició ben clara des del principi | Europa Press

De viatge després de Mundial

Alexia Putellas en tot moment es va mostrar al costat de la seva companya Jenni Hermoso i van compartir uns moments de diversió i tranquil·litat a Eivissa després d'emportar-se el títol del Mundial Femení.

Poc després, Putellas va haver de fer les maletes per anar-se'n amb el Barça al seu tour per Mèxic. Una gira on van fer dos partits amistosos.

El retorn de Mèxic

Després d'arribar de Mèxic, Alexia Putellas va gaudir d'uns dies de desconnexió a diferents punts de Catalunya. Al perfil d'Instagram, vam veure que la primera parada va ser Barcelona.

A la capital catalana, la blaugrana va gaudir d'un bon cafè amb un nom peculiar, «Alexia's God». Més tard, es va desplaçar a Palafrugell en companyia de la seva gosseta Nala.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La blaugrana celebra la Diada de Catalunya al carrer

Després d'uns dies de descans, Alexia Putellas va decidir tornar a posar-se de cara al públic i ho va fer de la millor manera possible.

Aquest dilluns 11 de setembre ha estat la Diada de Catalunya, un dia festiu a la comunitat autònoma. Alexia Putellas va sortir pels carrers de Barcelona i es va començar a fer fotografies amb els seus fans.

Al vídeo que va publicar la periodista Anaïs López, podem veure com la blaugrana rep tots els seus fans amb un gran somriure. «Nens, nenes, homes, dones... Alexia és la referent de tots», comenta la periodista.

Alexia Putellas és aclamada pel públic

I és cert, doncs Alexia Putellas en els darrers anys s'ha convertit en una jugadora exemplar i una persona a qui admirar.

No només pel seu talent increïble, sinó pels seus valors i la seva manera de ser que la fan ser un gran exemple per a milers de persones, sense importar el gènere o l'edat.