Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia

Irene Urdangarin ha passat diverses nits amb Johanna Zott, xicota del seu germà

Irene Urdangarin tenia un motiu per allotjar-se a casa seva

Irene Urdangarin ha aprofitat fins als últims dies d'un estiu en què s'ha deixat veure més del que és habitual. La benjamina d'Iñaki Urdangarin es reunia amb la mare i els germans, però també ha tingut ocasió de gaudir d'alguna escapada amb amigues. L'últim dels seus plans abans d'incorporar-se a la universitat ha estat amb la xicota del seu germà Pablo, que l'ha acollit diverses nits a casa seva.

Irene Urdangarin arribava el mes de juny passat a la majoria d'edat. Un moment clau a la seva vida en què a més va aconseguir reunir els seus pares, avis i altres parents, que van ser capaços de deixar de banda les tensions familiars. A més, la jove, com qualsevol noia de la seva edat, gaudeix fent plans amb els seus amics entre els quals curiosament hi ha Johanna Zott, la xicota del seu germà Pablo.

Irene Urdangarin i Johanna han demostrat tenir una sòlida amistat

És una amistat que va començar anys enrere quan totes dues van estudiar al Liceu Francès de Barcelona. Ara, el festeig de Pablo i Johanna ha fet que les joves consolidin el seu vincle i fins i tot van juntes a animar el jove des de la grada a les seves trobades esportives.

El dissabte 2 de setembre el net dels emèrits s'estrenava a la lliga europea amb el seu nou equip, el Fraikin Granollers. L'equip va perdre contra el CSM Constanta de Romania i tant Irene com Johanna i les seves germanes van voler acompanyar Pablo en un moment agredolç.

Muntatge en primer pla d'Irene Urdangarin i Johanna Zott
Irene Urdangarin manté una estreta amistat amb la xicota del seu germà Pablo | Europa Press, E-Noticies

Així, dissabte a la nit un grup de joves es reunia a la casa familiar dels Zott, a Esplugues de Llobregat, per sortir-ne. Fonts properes a la família expliquen a Vanitatis que els amics primer van anar a prendre alguna cosa i després fins i tot es van animar a ballar. Després d'unes hores de gaudi Pablo, Irene, Johanna i les seves germanes van arribar a casa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Irene va dormir a la mateixa habitació que Joanna, segons l'esmentat mitjà digital i Pablo es va retirar a una altra habitació. L'endemà, diumenge, Pablo i Irene van menjar amb la seva mare. Ni rastre d'Iñaki Urdangarin, que sí que va anar a la grada a animar el seu fill i que es va poder fotografiar saludant la seva ex, la infanta Cristina.

La trobada va ser captada pels reporters i, per a sorpresa de tots, l'exparella es va fer dos petons. La mateixa Irene, que estava asseguda a la fila de darrere de la seva mare, no va poder dissimular la cara de sorpresa en veure l'afectuós retrobament dels seus pares.

Irene Urdangarin està a punt de començar una important etapa a la seva vida

Ara Irene, que ja ha tornat a Suïssa, és a les portes de la universitat. És previsible que aquesta mateixa setmana vagi a la Universitat de Lausana, on començarà a estudiar direcció hostalera. La noia seguirà, de moment, vivint amb la seva mare a Ginebra, a la casa familiar.

Precisament abans de començar l'estiu Irene va fer unes pràctiques a la recepció d'un hotel de cara als estudis que durà a terme. Tot i que només hi va estar dues setmanes, va ser una primera presa de contacte que li va servir per començar a entendre com funciona el món laboral.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
Irene Urdangarin ha aprofitat les vacances d'estiu per estar també amb la família | GTRES

Queda enrere un estiu ple de plans en què Irene ha gaudit a Màlaga amb la seva cosina Victòria Frederica i també al nord de Portugal amb amigues. També ha tingut temps d'estar amb la mare i els germans. Així, a finals de juliol, va viatjar fins a Grècia, on va passar uns dies amb la infanta Cristina i el seu germà Miguel i va visitar la seva tieta Ana María i la seva cosina Alexia.