Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja amb ulleres de sol i amb un rostre seriós

Isa Pantoja ja no amaga qui serà el padrí del casament amb una clara indirecta

Isa Pantoja tindrà un padrí d'honor

Isa Pantoja ja última els preparatius del seu esperadíssim casament amb Asraf Beno , que tindrà lloc el 13 d'octubre en una finca propera a Sevilla.

Tot i això, i lamentablement per a la futura núvia, aquesta data tan assenyalada no estarà exempta de drama ni polèmica. Primer, perquè no comptarà ni amb la presència del seu germà, Kiko Rivera, amb qui no es parla des de fa temps.

I sembla que tampoc amb la de la seva mare, Isabel Pantoja , que de moment es nega a assistir a l'enllaç i ha optat per ignorar els seus dos fills.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja, molt il·lusionada pel casament amb Asraf Beno | Instagram, @isapantojam

Tot i que Isa insisteix que la seva relació amb la tonadillera és cordial i parlen força sovint, res més lluny de la realitat. Mare i filla no poden estar més distanciades, segons fonts properes a la família. Tant és així, que no vol sap res del casament i fins i tot fa temps que no veu el seu nét.

Del que no hi ha dubte, és que Isa no li ha tancat les portes en cap moment, i assegura que la seva mare no necessita una invitació i serà ben rebuda en qualsevol cas.

Captura d'Isabel Pantoja a 'El Hormiguero' del dilluns 4 de setembre
Isabel Pantoja s'ha negat a parlar dels fills | Antena 3

Tot i que aquest no és l'únic problema que té la jove, ja que també s'ha d'enfrontar al turment de la mare biològica, que insisteix a tornar a formar part de la seva vida.

Isa Pantoja tindrà Jorge Javier Vázquez com a padrí de casaments

D'aquesta manera, tal com informen diversos mitjans, Roxana Luque hauria amenaçat de presentar-se al casament de la seva filla amb Asraf Beno. Una cosa davant del que la futura núvia s'ha negat rotundament, ja que no té cap interès a mantenir o reprendre la relació amb ella.

I enmig d'aquest caos, ja sabem almenys qui serà el padrí del casament. Una notícia que s'ha encarregat de confirmar el mateix Jorge Javier Vázquez , que serà l'encarregat d'acompanyar Isa Pantoja en un dia tan especial i important per a ella.

De sobres és conegut el gran afecte que el presentador guarda a la jove, i per això no ha dubtat a l'hora d'acceptar.

Així ho ha reconegut obertament a la carta que acaba d'escriure a Pablo Motos, qui serà el seu rival a les nits a partir d'ara i on li llança una pullita respecte a la recent entrevista que li va fer a Isabel Pantoja a Antena 3.

"Escolta, Pau, que et vaig veure amb la Pantoja, però no em va quedar clar si aniria al casament de la seva filla o no. I, és clar, com jo sóc el padrí, doncs és per saber si la recolliré abans a Cantora o no", escriu el de Badalona a la mediàtica carta.