Primer pla d'Alba Carrillo a 'El Cazador'

Alba Carrillo confessa el motiu important pel qual ha deixat de veure Telecinco

Des del comiat de Mediaset, el mes d'abril passat, Alba Carrillo no ha tornat a veure Telecinco

A través de les seves xarxes socials, Alba Carrillo ha enviat un contundent missatge a la que va ser casa seva, Mediaset: «He après el significat de les punyalades».

Aquest dilluns Telecinco ha estrenat el nou programa presentat per Joaquín Prat i Patricia Pardo, 'Vamos a ver', que substitueix 'El Programa de Ana Rosa' i l'espai 'Ya es mediodía', en què Alba Carrillo va ser col·laboradora diversos anys.

Però, abans que la cadena comencés la seva nova etapa, 'Ya es mediodía' es va voler acomiadar de la seva audiència amb un vídeo molt especial.

Ni rastre d'Alba Carrillo

Verónica Dulanto com a presentadora de Ja és migdia mirant a càmera
Verónica Dulanto s'acomiada de Ya es Mediodía | Mediaset

Joaquín Prat

Entre ells va estar treballant Alba Carrillo com a col·laboradora a la secció de notícies de cor, 'Fresh'. Durant cinc anys, l'ex de Feliciano López va compartir taula de tertúlia amb Sonsoles Ónega -abans de marxar- i la resta dels seus companys.

Tot i això, els directius de la cadena semblen haver oblidat els cinc anys que Alba Carrillo va treballar amb ells.

«Des del mes d'abril no veig Telecinco»

«M'heu escrit moltes persones per explicar-me que s'ha acabat 'Ya es mediodía'... No en tenia ni idea perquè és veritat que des del mes d'abril no veig Telecinco», ha començat dient a les seves històries d'Instagram.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Primer pla d'Alba Carrillo parlant a càmera amb indignació al programa 'Ya es mediodía'
Alba Carrillo i el motiu pel qual ha deixat de veure Telecinco | Mediaset

Ha explicat que va deixar de veure Telecinco «quan  es van portar tan malament amb mi».

Però sí que l'ha sorprès que al vídeo de comiat «no han fet cap menció de mi al programa, en el qual he estat 5 anys dedicada com si fos la meva família. Encara que ells no hagin tingut aquesta deferència amb mi, jo vull enviar des d'aquí un petó enorme a totes les persones que han fet possible 'Ya es mediodía'. Guardo un record agredolç, però sé que amb el temps serà dolç».

«Les coses no són com t'han tractat sinó el que tu has deixat i jo he deixat coses molt bones. És un programa pel qual sempre estaré agraïda a Sonsoles Ónega», ha continuat dient. Ha recordat també altres membres de l'equip i alguns dels seus companys, com Marta López o Carolina Sobe.

«He après el significat de les punyalades»

«He après moltes coses sobre la vida. He après el significat de les punyalades i de com refer-se. Però sobretot em van regalar el meu gosset, 'Fresh', que tant d'estima li tenim i tan feliços ens ha fet», afegia.

Per això, ha conclòs el seu missatge dient que 'Ya es mediodía' «sempre estarà al meu cor», tot i que «es van portar tan malament» amb ella.