Primer pla de la periodista María Teresa Campos somrient

Tomás i Concha, els germans de María Teresa Campos que van acudir al seu funeral

Tomás i Concha són els únics germans vius de Teresa Campos

Ahir, dilluns 11 de setembre, a les set de la tarda, va tenir lloc una missa funeral en homenatge a María Teresa Campos, a la parròquia de San Pablo de Màlaga. Allí es rendeix culte a Jesús Cautivo, el Senyor de Màlaga, a qui professava una gran devoció.

La missa en memòria a la comunicadora va ser oficiada per José Sánchez, antic vicari de la diòcesi de Màlaga, i gran amic de la periodista. A l'acte religiós en honor de María Teresa Campos no van faltar els seus familiars i éssers estimats.

Terelu Campos i Carmen Borrego arribant al Tanatori de La Paz (Madrid), vestides de negre i agafades de la mà, per acomiadar la seva mare, María Teresa Campos a 5 de setembre de 2023
Terelu i Carmen van acomiadar la seva mare amb una missa funeral a Màlaga. | Europa Press

Entre aquests hi van ser les seves filles, Terelu i Carmen, que aquest cap de setmana viatjaven a Màlaga per poder rendir-li a la seva mare aquest homenatge tan significatiu, a la terra que sempre va considerar casa seva.

Una missa funeral molt especial

A més de l'acte religiós, hi va haver les actuacions musicals de Juan Peña i Diana Navarro. Després de la missa funeral, tal com les filles de María Teresa van confirmar, les cendres van ser traslladades a la Germandat de la Paloma, on descansaran amb la resta dels seus familiars.

Un comiat molt especial a la ciutat que sempre va considerar casa seva, malgrat haver nascut a Tetuan. A la ciutat andalusa la periodista va passar la seva infància fins al seu trasllat a Madrid.

Quan tenia un any, la seva família es va traslladar a Màlaga. I va ser també aquí on va començar la seva carrera professional com a comunicadora, a Radio Juventud. A més, a la Universitat de Màlaga va estudiar Filosofia i Lletres.

Tomás i Concha, els dos únics germans vius de María Teresa

Tampoc no van faltar a la missa funeral els seus nets, familiars i éssers estimats. Entre els quals hi havia Tomás i Concha, els únics germans vius de Teresa Campos.

María Teresa Campos posant somrient, vestida de vermell, al photocall dels Premis Ondas 2019
Les filles de María Teresa Campos van trucar als seus oncles perquè poguessin acomiadar-se de la seva mare. | Europa Press

María Teresa CamposMadrid

Dels sis fills que van tenir els seus avis materns, Concepción i Tomás són els únics germans vius de María Teresa, que també van acudir aquest dilluns a la missa funeral en la seva memòria.

La tragèdia familiar de les Campos

La família Campos ha estat una família que s'ha hagut d'enfrontar a la tragèdia en diverses ocasions. María Teresa Campos va haver d'acomiadar, tristament, tres dels seus germans, dos homes i la seva germana menor, Araceli Campos, que va morir el 2015.

María Teresa Campos posa amb un conjunt de jaqueta i pantalons vermells, i una brusa negra amb talps blancs
La família Campos s'ha hagut d'enfrontar a la tragèdia en diverses ocasions. | Europa Press

La pèrdua de la seva germana petita, a qui estava molt unida, va ser un cop dur per a la periodista, ja que sempre la va considerar com una filla més. Leli, com l'anomenava la seva germana, va morir després d'una dura lluita contra un càncer cerebral que li van diagnosticar el març el 2014.

Va ser precisament la tràgica mort de la seva germana petita el que la va unir especialment als seus altres dos germans, Tomás i Concha. Tots dos no van dubtar a viatjar fins a Madrid, després de rebre la trucada de les seves nebodes, per poder acomiadar-se de María Teresa, davant la gravetat de la seva malaltia. Així, van poder donar-li la mà i el seu últim adeu abans de la seva mort, el darrer 5 de setembre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!