Fotomuntatge de Karmele Marchante i María Teresa Campos

Karmele Marchante sorprèn en revelar la seva veritable relació amb María Teresa Campos

Karmele Marchante ha deixat tothom amb la boca oberta amb les seves darreres paraules

Dimarts 5 de setembre passat vam conèixer la trista notícia de la mort de María Teresa Campos. La periodista va morir als 82 anys en un hospital madrileny. Una notícia que va caure com un gerro d'aigua freda a tots els familiars, amics, companys de professió i seguidors.

El 3 de setembre passat, Campos va ingressar en un hospital de la capital espanyola pel seu delicat estat. Feia temps que la presentadora estava allunyada dels mitjans de comunicació, ja que patia diversos problemes de salut. Això sí, en tot moment, va estar acompanyada dels seus éssers estimats.

Tots els mitjans es van fer ressò de la seva mort i grans personalitats del món de la comunicació s'han volgut acomiadar de l'estrella televisiva. Karmele Marchante, companya de la presentadora durant moltíssims anys, es troba completament destrossada pels fets.

La desconeguda relació entre Karmele i la Campos

Fins ara, no havia sortit a la llum la suposada amistat entre la col·laboradora i la presentadora. És ben sabut que les dues dones havien estat companyes de professió i fins i tot havien compartit plató en moltes ocasions. Però no se sabia la relació entre totes dues fora de l'àmbit professional.

Arran de l'ingrés de María Teresa Campos a l'hospital per una insuficiència respiratòria aguda, Karmele Marchante es va mostrar molt impactada pels fets. D'aquesta manera, Marchante va voler dedicar unes paraules d'ànim a la seva companya.

«María Teresa Campos, ingressada de gravetat. M'ha impactat aquesta trista notícia. Espero que es recuperi. Per mi és una mestra pionera en el periodisme. I també una amiga molt estimada. Sempre amb tu, Teresa», va publicar a Instagram.

El dia de la mort de la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego, Karmele Marchante va publicar el text següent: «Sobre la seva trajectòria professional ja s'ha dit tot. Prefereixo l'amiga i brillant treballadora. Generosa, pionera, inventora d'espais nous, incansable, alegre», va començar relatant.

«Genial i molt bona gent. Podria explicar moltes coses i totes de bones. Ara ja és en un lloc que presumeixo millor. Jo sempre la recordaré amb aquests ulls brillants i una ment privilegiada. La vaig voler i la seguiré volent», va concloure la de Tortosa.

Un darrer regal

Així, doncs, amb aquestes paraules, Marchante treia a la llum una relació d'amistat desconeguda per molts. A més a més, el dia de la capella ardent de la seva companya i amiga, la periodista li va fer el seu «últim regal» ple de significat. Especialment pels colors morats.

«El meu petit i últim regal per acompanyar la que va ser abans que res amiga i després companya i mestra. Només puc dir de Maria Teresa coses boniques i bones. I com que odi els tòpics prefereixo aquest comiat del color feminista», va sentenciar visiblement destrossada.