Primer pla de la cantant Shakira somrient i mirant a càmera en una foto d'arxiu

Shakira fa plorar amb una foto íntima el dia més especial: «L'amor de la meva vida»

Shakira torna a emocionar tots els seus seguidors amb la darrera imatge

Shakira fa temps que és a l'ull de l'huracà. Tot i que, a banda de les seves constants baralles amb Gerard Piqué, és evident que també té temps per dedicar-li a la família.

I això és el que ha demostrat la darrera foto que ha pujat la cantant. A les seves xarxes socials Shakira ha mostrat qui és l'amor de la seva vida i molts se n'han sorprès.

Tot i que es podria pensar que aquests serien els seus dos fills, Milan i Sasha, la realitat és una altra de ben diferent. Si bé sent un amor intens cap als seus nens, Shakira ha confessat a les xarxes socials qui és el veritable amor de la seva vida.

I aquest no és altre que el seu pare. William Mebarak feia aquest dimecres 92 anys i la colombiana no s'ha oblidat de celebrar-ho amb magnificència.

Shakira i l'amor de la seva vida

Shakira ha confessat finalment qui és l'amor de la vida. No són els seus dos fills, Milan, de 10 anys, ni Sasha, de 8. Ni molt menys el seu ex Gerard Piqué.

L'amor de la vida de Shakira és, sens dubte, el seu pare. O almenys això és el que ha comunicat a tots els seus seguidors a través de les xarxes socials.

Shakira va celebrar ahir a través d'un post l'aniversari del seu pare. William Mebarak complia aquest dimecres 92 anys i la seva filla no es va oblidar de fer-ho saber a tots els seus seguidors.

«Feliç aniversari al meu millor amic i a l'amor de la meva vida», ha publicat Shakira al compte d'Instagram. Unes paraules boniques que ha acompanyat d'una emotiva fotografia que ha fet plorar els seus fans.

A la imatge, apareixen en blanc i negre i l'artista acaricia la galta del seu pare. Així, Shakira demostrava tot l'amor que sent pel pare i el seu «millor amic».

Imatge primer pla de Shakira somrient a Wimbledon
Shakira revela que l'amor de la seva vida és el pare, William Mebarak | Europa Press

I també els seus seguidors més fidels no dubtaven a omplir d'amor amb els seus missatges la cantant. «Abraçades al gran William», li deia un usuari. «Salut i més salut per a William i molt d'amor», li enviava un altre fan de Shakira.

«El veritable home que mai no deixarà d'estimar-te. El veritable», apuntava un últim seguidor al post que ha publicat Shakira al seu Instagram.

Tot i que no es tracta, ni de bon tros, de la primera vegada que la colombiana mostra públicament l'amor que sent pel seu pare. Ja diverses vegades havia publicat fotografies al seu costat i també amb la seva mare, Nidia Ripoll.

Shakira, a més, ha demostrat ser la millor de les filles. No va dubtar a acompanyar els pares quan van travessar diferents problemes de salut. Fins i tot posposant la seva marxa a Miami a principis d'aquest any.