Fotografía oficial de Bosco Blach Martínez-Bordiú en 'Supervivientes 2023'

Els diners de Bosco Martínez-Bordiú: en què ha gastat el que va guanyar a Telecinco

Bosco Martínez-Bordiú va saber com invertir una important suma de diners

Bosco Martínez-Bordiú es va convertir el passat mes de juny en el guanyador de l'última edició de 'Supervivientes'. Una victòria que va agafar per sorpresa alguns gairebé tant com el petó que es va fer amb Adara per confirmar la seva relació. Ara, dos mesos després que el 'reality' hagi finalitzat sabem en què ha gastat els diners que Bosco va obtenir després de proclamar-se vencedor.

Bosco, poc després de tornar a casa amb el xec de 200.000 euros a la butxaca va compartir amb els seus seguidors de les xarxes socials quins eren els seus plans de futur. Aleshores amb prou feines comptava amb 40.000 seguidors, una xifra que ha aconseguit doblar en aquests mesos. El madrileny va revelar llavors en què gastaria els diners aconseguits després d'estar gairebé quatre mesos a Hondures.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Bosco va fer-li un petó a Adara al plató de 'Supervivientes' el dia que es va proclamar vencedor del concurs | Mediaset

Bosco tenia clar en què invertiria els seus diners abans de guanyar 'Supervivientes'

Segons sembla, el nebot de Pocholo tenia intenció d'aprofitar aquesta quantitat de diners per fer créixer un dels seus negocis. «Intentaré que aquest gran premi arribi a les màximes persones possibles. Per fer-ho, ho invertiré en projectes sostenibles que en facin un món millor i que ajudin les generacions següents», deia el mateix Bosco abans de començar el 'reality'.

Va ser al mes de gener quan el jove posava en marxa la seva primera empresa, 'Mapmygen SL'. Una societat de la qual és administrador únic i en què ha invertit, per començar, els 3.000 euros imprescindibles per gestionar-la. Un projecte que té com a objectiu la investigació i el desenvolupament experimental en biotecnologia i està domiciliada a Madrid.

L'objectiu de l'esmentada empresa seria crear mapes genètics capaços de mostrar la ubicació de dos trets genètics utilitzant la biotecnologia. Per aconseguir-ho, es fan servir els descendents d'un organisme i es fa un seguiment de quantes vegades dos trets genètics han estat heretats junts intentant obtenir així informació del futur.

Bosco es va formar acadèmicament a la Drexel University de Filadèlfia i a la Franklin University de Suïssa. Als seus 20 anys és possible que es continuï formant i aprofiti aquest premi econòmic per impulsar la seva empresa. Potser serveixi per donar forma al seu somni, el que ell mateix va explicar: «fer d'aquest món una mica millor».

Era Bosco qui, una vegada proclamat vencedor de 'Supervivientes', reconeixia el que per a ell suposava. «El premi és per no creure-s'ho, no obstant això, el premi més gran és el de l'experiència, el creixement i les noves relacions forjades. Aquest premi va pels que m'heu vist a través de la tele, als que estàveu darrere de les càmeres i pels que l'heu viscut amb mi», assegurava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Bosco va revelar el projecte en què gastaria els 200.000 euros

Va ser llavors quan va revelar a què destinarà la quantitat obtinguda: «La veritat que intentaré que aquest gran premi arribi a les màximes persones possible». Una inversió «en projectes sostenibles que en facin un món millor, ajudin a futures generacions o a les ja presents; o a les que em doni temps!».

Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Arias amb el xec del premi de 'Supervivientes'
Bosco ha compatit on aniran destí els diners de 'Supervivientes' | Mediaset

Ara, dos mesos després de sortir del concurs, Bosco torna a passar pàgina. El noi ha gaudit d'un estiu de passió i de desacords a parts iguals. Poc temps ha durat la relació del guanyador de 'Supervivientes' amb, Adara, la finalista amb què es va batre a la final.

Fa pocs dies la pròpia Adara parlava amb claredat: «Estem en moments totalment diferents, no va poder ser i no passa res, li desitjo el millor». Bosco, per part seva, deixava un missatge a les xarxes socials suggerint que alguna cosa no anava bé entre ells. «Quan hi ha mal temps i onatge a la vida d'un, cal pensar que si hi ha vent el veler llença. Ser positiu no és fingir», escrivia.