Primer pla de Terelu Campos i Carmen Borrego, totes dues amb rostre seriós, a la porta del tanatori de La Paz, a Madrid, el 5 de setembre de 2023

Carmen Borrego i Terelu Campos: què han fet després de la incineració de la seva mare

Les filles de Maria Teresa Campos, més unides que mai, s'han reunit amb el seu entorn més íntim

Des de l'ingrés hospitalari de la seva mare, María Teresa Campos, diumenge passat a l'hospital Fundación Jiménez Díaz, les seves filles han viscut dies molt intensos de moltes emocions.

Juntes van estar al seu costat en tot moment fins que, tristament, María Teresa moria amb 82 anys, deixant desolades i trencades de dolor els seus familiars, amics i éssers estimats.

Primeres paraules de Carmen i Terelu

Especialment les seves filles Terelu i Carmen ploraven la pèrdua de la seva mare. «Vosaltres heu perdut una de les més grans professionals d'aquest país, però nosaltres, la nostra mare», deia la filla més gran, entre llàgrimes. «Ha estat un camí molt difícil i molt llarg. De gairebé un any», afegia.

Agafades de la mà, davant de les portes del tanatori on descansaven les restes de la seva mare, Terelu i Carmen van voler també tenir unes paraules d'agraïment per tot l'afecte rebut.

Captura de pantalla d''Así es la vida' mostra Carmen Borrego i Terelu Campos parlant amb la premsa al tanatori La Paz a Madrid després de la mort de la seva mare
Carmen Borrego i Terelu Campos: què han fet després de la incineració de la seva mare | Mediaset

«Volem donar-vos les gràcies per l'afecte i el respecte amb què esteu tractant una de les comunicadores més importants que ha tingut aquest país», deia Carmen.

L'endemà, Terelu Campos i Carmen Borrego incineraven la seva mare en la més estricta intimitat, acompanyades pel seu entorn més íntim.

Un dinar íntim

Posteriorment, la família més propera i els seus amics més íntims es reunien en un conegut restaurant de la ciutat per recordar María Teresa.

Carmen va comptar amb el suport incondicional del seu marit, Carlos Bernal, i de la seva filla Carmen Almoguera. Mentre que Kike Calleja i Raquel Abad van acompanyar Terelu en aquesta ocasió.

Un dinar íntim que es va allargar fins a la tarda on les filles de María Teresa van poder recordar la seva mare, en la més estricta intimitat, amb els seus éssers estimats.

Terelu Campos i Carmen Borrego arribant al Tanatori de La Paz (Madrid), vestides de negre i agafades de la mà, per acomiadar la seva mare, María Teresa Campos a 5 de setembre de 2023
Carmen Borrego i Terelu Campos: què han fet després de la incineració de la seva mare | Europa Press

S'hi va notar l'absència de José María Almoguera, fill de Carmen, amb qui sembla haver tingut un petit acostament. Acompanyat de la seva dona Paola Olmedo, i el seu fill Marc, de tres mesos, sí que va ser present a l'últim adeu a la seva àvia.

Tampoc hi havia Alejandra Rubio, que sí que dedicava unes paraules boniques a la seva àvia, a través de les seves xarxes socials, després de la seva incineració.

«La portarem a la seva terra»

Després de la seva incineració, Terelu Campos i Carmen Borrego traslladaran les cendres de la seva mare a la seva terra natal, Màlaga.

Tot i això, encara no han decidit quan ho faran ni la data exacta del funeral que allí oferiran a la seva memòria.

María Teresa Campos somrient quan va rebre la Medalla d'Or del Mèrit del Treball, a Madrid (2017)
Les cendres de María Teresa Campos seran traslladades a Màlaga | Europa Press

Però serà allà on descansaran les seves restes. Estaran amb els de la seva mare, Concepción Luque, que també moria un 5 de setembre. I on també van ser enterrats els seus germans.

«La portarem a la seva terra, on creiem que hi ha molta gent que l'estima, i farem un funeral. La deixarem amb els seus germans i la seva mare, on ella sempre ha volgut ser», explicava dimarts Carmen Borrego. «Aquest era el seu desig», afegia la seva germana gran.