Primer pla de Marc Giró mig somrient i mirant a càmera en un fons groc fosc

TVE pren una polèmica decisió amb el programa de Marc Giró

Marc Giró torna a TVE amb moltes novetats i canvis

Marc Giró ha tornat a TVE. Després de les vacances d'estiu, l'irreverent presentador ha tornat a agafar les regnes del programa a televisió espanyola.

'Late Xou' torna una temporada més. Tot i que no ho farà exempt de novetats. I potser algunes que no agradaran gaire als espectadors més habituals del format.

Un dels canvis més sorprenents del retorn de Marc Giró a TVE serà la llengua. I és que fins ara el programa s'emetia en català. Cosa que canviarà a partir d'aquesta nova temporada, i es començarà a emetre en castellà.

Marc Giró torna a TVE amb polèmica

Marc Giró tornarà a posar-se al capdavant del 'Late Xou'. La temporada passada s'estrenava el programa presentat pel showman català a RTVE Catalunya.

I sembla que un any més, continuarà endavant. Així s'ha pogut saber a la presentació de la nova temporada de televisió espanyola a la casa SEAT de Barcelona.

Això sí, Marc Giró torna amb canvis notables i significatius. El primer és el canvi d'idioma. I és que fins ara el 'Late Xou' s'emetia en català en formar part de la desconnexió de RTVE a Catalunya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ni tampoc, de moment, farà el gran salt a la graella de La 1 per a tot Espanya. Ara com ara, s'emetrà només a través de la plataforma RTVE Play i en castellà.

Marc Giró: «Mantindrem el nom»

Marc Giró s'ha referit a aquest canvi notable. Ha estat a la presentació de la nova temporada de RTVE a Catalunya. Una que ha tingut lloc a la casa SEAT de Barcelona.

«Mantindrem el mateix nom per putejar una mica la gent de l'imperi», ha dit Marc Giró fent ús del seu humor habitual.

Tot i que des de RTVE seguiran apostant pel català. «Teníem dos grans objectius. Consolidar una franja en català i augmentar la producció de programes fets des del centre de Sant Cugat», ha assegurat el director de la cadena a Catalunya, Oriol Nolis.

Així, la franja que fins ara ocupava el 'Late Xou' de Marc Giró serà substituïda. Concretament, per sèries i pel·lícules en català.