Fotomuntatge d'Helena García Melero, Julia Otero i María Teresa Campos

L'emotiu gest d'Helena García Melero a la Campos a TV3: momentàs amb Julia Otero

María Teresa Campos ha mort aquest dimarts

Avui, dimarts 5 de setembre, serà un dia recordat per tothom. I és que, com és sabut, tot just fa unes hores que s'ha fet pública la mort de María Teresa Campos als 82 anys. Una notícia que ha caigut com un gerro d'aigua freda a tots els familiars, amics, companys i seguidors.

El 3 de setembre passat, Campos va ingressar en un hospital madrileny a causa del seu delicat estat. Feia temps que la presentadora estava allunyada dels mitjans de comunicació, ja que patia diversos problemes de salut. Això sí, en tot moment, ha estat acompanyada dels seus éssers més estimats.

Tots els mitjans s'han fet ressò de la trista notícia i grans personalitats del món de la comunicació s'han volgut acomiadar de l'estrella televisiva. Helena García Melero, al programa 'Tot és mou' de TV3, ha recordat una divertida entrevista de María Teresa Campos i Julia Otero.

Melero, emociona recordant María Teresa Campos

Aquest matí, Helena García Melero ha obert el seu programa amb la notícia que tothom parla: la mort de la gran María Teresa Campos. Així doncs, per retre homenatge a la longeva presentadora, Melero ha recordat un preciós moment que es va produir a la cadena pública catalana.

En una entrevista que va tenir lloc el passat 27 de novembre de 2002 al programa 'La Columna' de TV3 presentat per Julia Otero, María Teresa Campos va ser una de les convidades estrella. I va donar un dels moments més divertits de la història de la televisió al costat de la galaica catalana.

Durant l'emissió del programa, Otero i Campos es van dedicar uns adjectius una mica peculiars. María Teresa Campos deia que Julia Otero era una pija i aquesta, en to d'humor, va definir la mare de Terelu i Carmen com una petarda.

«Tu no saps la connotació del que és petarda aquí», començava dient Julia Otero entre rialles a María Teresa Campos. «A València sé què és», responia irònicament Teresa Campos. «Una cosa que explota», continuava la televisiva. «Petarda és com pedorra», va sentenciar María Teresa.

«Ja ho entenc, però no, aquí és una altra cosa», deia Otero. «Ho sento, però no et puc dir que allà pija és una altra cosa», va concloure la Campos. Una entrevista que va acabar amb les riallades de la presentadora, la convidada i tot el públic que es trobava al plató de TV3.

María Teresa Campos ha estat protegida per les filles

Ja fa uns mesos que María Teresa Campos va decidir apartar-se de la vida pública. Per aquest motiu, Terelu Campos i Carmen Borrego, filles de la reina de la televisió, van demanar als paparazzis i a la premsa del cor en general que no la fotografiessin i que la deixessin viure amb tranquil·litat.

María Teresa Campos sempre va ser molt amable amb els mitjans. D'aquesta manera, gran part de la premsa va respectar la decisió de les filles de la presentadora, ja que es trobava en un moment delicat de salut. La mort de la televisiva ha deixat tot un país completament desolat.