Imatge d'alguns dels membres de RAC1 de la temporada 2017

Rac1 diu adeu a un dels seus periodistes més estimats: «Gràcies, de tot cor»

Una de les cares més conegudes de la cadena marxa de RAC1

La temporada radiofònica a RAC1 ha començat amb un ball de cares. Després d´un estiu de renovacions i canvis, la temporada ja ha començat, però encara hi havia alguna sorpresa reservada.

I és que un dels presentadors més estimats de la cadena, Marc Mundet, ha finalitzat la vinculació amb la cadena. Després de dinou anys a la cadena, Mundet deixa els micròfons de RAC1 per començar una nova aventura.

Una aventura que encara no tenim el plaer de conèixer, però que segurament el continuarà convertint en un dels millors locutors del bàsquet català.

«Es tanquen portes i se n'obren d'altres»

Ell mateix ha estat qui ha comunicat la notícia, que ha estat rebuda per l'audiència com un gerro d'aigua freda. Després de gairebé vint anys als micròfons, abandona la cadena. Ell mateix ha compartit el seu adeu sorprenent, abans que es conegués per altres vies.

«Es tanquen portes i se n'obren unes altres. Després de 19 temporades, deixo RAC1. Gràcies per la confiança d'oients, companys i amics. Gràcies a tothom, de tot cor», ha indicat acompanyant el text amb una imatge del que més li agrada fer.

Tot i que no es coneixen els motius pels quals el periodista ha volgut deixar l'emissora, ha estat un adeu inesperat que, a més, ha sorprès molts seguidors. El comunicat s'ha omplert ràpidament de mostres d'agraïment i suport.

«Ets una referència imprescindible al món del bàsquet», «Gràcies per tot, et desitgem el millor» o «Felicitats per la gran feina feta durant tots aquests anys», són alguns dels comentaris que ha rebut.

A més de mostres de suport dels seus seguidors, molts dels seus companys de professió han desitjat sort per a aquesta nova etapa.

Sens dubte, als 45 anys, és tota una llegenda del món de la ràdio, però també del bàsquet. Tota una vida dedicada a explicar els partits del Barça, la Penya, el Manresa, el Girona i la resta de clubs catalans. La seva veu i la seva passió seran sempre inconfusibles, però ara ja formen part de la història de la cadena.

Sense donar pistes sobre quin serà el nou repte, el periodista ha assegurat que està molt agraït de les múltiples mostres d'afecte que està rebent.