Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els nens de Sant Ildefons en ple sorteig de la Grossa de Nadal

La predicció d'un endeví sobre 'El Gordo' de Nadal que es podria complir aquest any

Un tiktoker comparteix la seva proposta per al sorteig d'aquest any

La loteria de Nadal és un dels moments més esperats de l'any. Tot i això, també hi ha un altre sorteig, amb un premi 'Gros' molt interessant, que no passa desapercebut. Parlem de la Loteria d' 'El Niño', que se celebra el 6 de gener.

El 2022, poc abans del Sorteig de Nadal, diversos vidents es van aventurar a compartir els premis que sortirien. Tot i que, aquest 2023, encara queden mesos perquè se celebri, tots els ulls ja estan posats en aquest esperat moment.

Després del sorteig del 22 de desembre, el Sorteig de la Loteria d' 'El Niño' posa punt final a les festes nadalenques. En aquest cas, reparteix un total de 700 milions d'euros a diferents premis. Això el converteix en un altre dels més interessants.

Els endevins s'atreveixen a fer prediccions

Amb els ulls ja posats al pròxim 22 de desembre, quan es coneixerà el número guanyador del Sorteig de Nadal, també s'espera el premi següent: la Loteria d' 'El Niño'.

La mà d'un home assenyalant un dècim de la Loteria de Nadal
Fins i tot els endevins tenen els seus ulls posats en els pròxims premis | EFE

Tant, que els endevins ja estan començant a valorar quin número podria tocar. El passat 2022, cal destacar que les apostes es van acostar força a la realitat. Per aquest motiu, qualsevol cosa podria passar aquest any.

El número de la loteria d' 'El Niño' 2023

A principis de 2023, el Primer Premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria d' 'El Niño', va caure al número 89603. Aquest premi és el més gran del sorteig i reparteix dos milions d'euros per sèrie. És a dir, 200.000 euros per dècim.

En aquest sentit, cal recordar que el número 5 és la xifra final que més fortuna ha tingut, ja que ha sortit en 32 ocasions. El número 5 va seguit del 4, que ha sortit 27 vegades, així com del 6, que també ha sortit 27 vegades. Els menys repetits, per part seva, són l'1, el 2 i el 9.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Una altra de les coses que cal tenir en compte és que la probabilitat que surti qualsevol dels números del bombo és la mateixa. En altres paraules, que els números 5, 7 i 8 hagin sortit més vegades només està relacionat amb l'atzar.

Aquest tiktoker va predir el número de la loteria

Tot i això, són moltes les persones que s'aventuren a dir quins números podrien resultar ser els premiats. En aquest cas, ha estat el tiktoker Víctor Osuna qui primer es va animar a dir quin número guanyaria a la Loteria d' 'El Niño' del 2023.

A través del seu compte de TikTok (@victorosunanet), explicava que: «El número a jugar seria el 12230». Així mateix, va explicar que aquest pronòstic es basava en un mètode matemàtic més que no pas en l'endevinació.

Una dona celebrant amb una ampolla de cava que li ha tocat el premi de la loteria
Víctor Osuna comparteix les seves prediccions al seu compte de TikTok | Europa Press

D'altra banda, l'any passat l'usuari de la xarxa social va encertar tant la primera com la penúltima xifra del número que va guanyar el sorteig. Tot i que va dir que seria el 03695, al final va sortir el 05490.

Aquesta predicció no és una endevinació

Com dèiem, té poc d'endevinació aquesta mena de pronòstic que s'aventura a fer el tiktoker. Per la seva banda, sí que tindria molta més relació amb les matemàtiques. Concretament, amb la probabilitat.

La predicció d'Osuna va sortir després de fer un exhaustiu estudi dels números que han estat premiats en tota la història de la Loteria d' 'El Niño'. És a dir, es tracta d'un treball ardu que no ha passat desapercebut per la resta dels usuaris de la xarxa.

Com ell mateix explica al seu canal: «Són càlculs de moda segons l'històric de números premiats. És una manera diferent de jugar». A més, també indica que: «Gurú no soc», cosa que també cal tenir en compte a l'hora de jugar.