Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique somrient

Jesulín de Ubrique i els diners que li ha estat enviant a Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique tenia clar el que havia de fer

Tothom continua parlant de la relació entre Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro. La veritat és que la jove, que va manifestar el desig de romandre en l'anonimat malgrat la popularitat dels seus pares, no manté una relació fluida amb el seu pare. Durant anys, i fins que Andrea va complir la majoria d'edat, Jesulín de Ubrique ha abonat una quantitat econòmica a la seva filla gran.

Va ser durant un dels programes de 'Sálvame' quan Belén Esteban va revelar la quantitat que el torero abonava en concepte de manutenció. Han estat moltes les ocasions en què la col·laboradora ha manifestat la seva frustració i decepció davant la manca d'implicació de Jesulín en la criança d'Andrea. Tot i això, la veritat és que el torero ha complert amb les seves obligacions econòmiques.

Jesulín de Ubrique havia d'abonar una quantitat mensual a Andrea

Belén trencava per primera vegada el seu silenci sobre un assumpte del qual no havia donat detalls. «Jesulín sempre m'ha donat el que m'havia de donar. Bé, a mi no, a la seva filla», afirmava referint-se a la manutenció, que, segons va aclarir, és de «1.200 euros».

«No hem anat a un jutjat», començava explicant Esteban sabent que Andrea no rebria de bon grat que ella abordés aquest tema. Segons les seves paraules, Jesulin i Belén no es van enfrontar en una batalla judicial per arribar a un acord. Pel que sembla, els pares d'Andrea van quedar en un cèntric hotel de Madrid on, amb ajuda dels seus respectius representants legals, van establir les bases d'allò que signarien.

Belén Esteban amb cara d'enuig al plató 'Sálvame'
Belén Esteban va revelar a 'Sálvame' com va ser l'acord econòmic a què va arribar amb Jesulín. | Mediaset

«Nosaltres vam quedar amb el meu advocat i el seu advocat a l'hotel Reina Victoria, es va arribar a l'acord i s'hi va signar», assenyalava Belén. La col·laboradora no va voler donar més detalls del document, però sí que va deixar clar que el d'Ubrique havia incorregut en un «greuge comparatiu». Belén es referia al fet que Jesulín havia comprat llavors a la seva altra filla, Julia, un pis a Madrid.

L'ex de Jesulín afirmava amb contundència: «A mi tant em fa que ell li doni un pis a la seva filla Julia. Jo amb la meva filla estic encantada de la vida, però el dia de demà em pot dir que es voldrà independitzar, anar-se'n amb el seu xicot, o es voldrà casar. Tant em fa un pis, però si tens dues filles que són més grans, home…», es queixava Belén.

Andrea va veure per última vegada el seu pare poc després de néixer el seu germà Hugo

Més enllà del tema econòmic, el que sempre ha reclamat l'ex de Jesulín és que aquest estigués més a prop de la seva filla gran. Segons Belén, el més lògic hauria estat que la jove creixés amb l'amor i el suport dels seus dos progenitors. Tot i això, l'absència del seu pare ha deixat un buit emocional difícil d'omplir.

«El que estic desitjant és que parli de per què té aquesta deixadesa», reivindicava Belén davant les càmeres. La veritat és que la col·laboradora fa molts anys que vol entendre el perquè de l'actitud de Jesulín cap a la jove. Cosa que, de moment, no sembla que tingui resposta.

Muntatge de fotos de primer pla de Jesulín de Ubrique, Belén Esteban i Andrea Janeiro
Belén no comprèn l'actitud de Jesulín de Ubrique amb la seva filla. | España Diario

L'última vegada que Jesulín i Andrea es van trobar va ser el 2021, un moment en què no van estar sols sinó que també hi havia l'altra filla del torero, Julia Janeiro. Després, Andrea hauria coincidit de nou amb el seu pare just després de néixer Hugo, el seu fill petit. Una visita ràpida en què la jove hauria fet expressament per conèixer el seu nou germà.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!