Primer pla d'Asraf Beno amb cara contenta

Asraf Beno i el dineral que va guanyar amb el darrer contracte que va signar a Telecinco

Asraf Beno va ser un dels grans fitxatges de 'Supervivientes'

Asraf Beno ha estat una de les cares que més ha fet parlar de Telecinco en els últims mesos. El model ceutí acceptava la proposta de Supervivientes 2023 i el seu concurs no va deixar indiferent absolutament ningú. La parella d'Isa Pantoja fins i tot aconseguia colar-se a la final del reality, convertint-se en el quart finalista.

Va ser just en aquest mateix concurs on Asraf va signar un sucós contracte amb la cadena. Segons va transcendir fa uns mesos, el seu fitxatge va ser un dels millors pagats de la seva edició, i per això es va embutxacar una bona quantitat de diners després del seu pas per Hondures.

Asraf Beno va sorprendre amb la seva participació a Supervivientes 2023

Des que Asraf va començar el seu afer amb Isa Pantoja, la popularitat del model creixia com l'escuma; portades a revistes, entrevistes a televisió, col·laboracions en xarxes socials... Però, sens dubte, el gran profit arribava gràcies al seu pas pel reality més extrem de la televisió.

Asraf sempre havia volgut participar al reality fins que, finalment, aquest any li arribava gran oportunitat. El seu fitxatge, com no podia ser d'una altra manera, no va estar exempt de polèmica, ja que molts sostenien que hi eren per la seva parella, Isa Pantoja.

Asraf Beno a la final de Supervivientes
Asraf Beno va ser un dels concursants més ben pagats de la seva edició de 'Supervivientes' | Mediaset

Tot i això, el model ceutí va demostrar molt aviat que la supervivència era el seu fort i va posar tota la carn a la graella per arribar al més lluny possible al concurs. Setmana rere setmana, els enfrontaments amb els seus companys anaven creixent cada cop més, fins a arribar el punt de quedar-se pràcticament sense suports.

Però, a més, el que també va anar creixent van ser les xifres del compte bancari. Tal com es va publicar, el caixet d'Asraf era un dels més alts, arribant fins i tot als 9.000 euros setmanals.

El jove era un perfil molt mediàtic que, sens dubte, donaria molt contingut tant dins com fora del concurs. Per això, el contracte havia d'estar a l'alçada. Si a això li sumem que aquesta darrera edició de Supervivientes ha estat la més llarga de la seva història, i que Asraf va arribar a la final, la quantitat embossada podria superar els 100.000 euros.

Uns bons diners pastats que els haurà vingut de perles a la parella per afrontar les costoses despeses del casament. Asraf Beno i Isa Pantoja es donaran el "sí, vull" el proper 13 d'octubre a Sevilla.

Isa Pantoja i Asraf Beno, a un mes del casament

La parella fa 2020 que intenta fer el gran pas de casar-se, però la pandèmia va truncar els seus plans. Finalment, després de diverses cancel·lacions, serà d'aquí a un mes quan tots dos entonin el "sí, vull".

Asraf Beno i Isa Pantoja es casaran a Dos Hermanas (Sevilla). La parella ha elegit una exclusiva finca on han convidat més de 200 persones. Entre aquesta llista de convidats sí que hi figura el nom d'Isabel Pantoja.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
La parella es donarà el "sí, vull" el proper mes d'octubre | Instagram, @isapantojam

L'expectació per saber si la tonada acudirà a l'enllaç és màxima. Tot i això, encara que està convidada, les últimes informacions confirmades apunten que no acudirà a la celebració. Va ser fa unes setmanes quan Isa expressava el seu desig que la seva mare fos present, però sembla que això no passarà finalment.