Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

Antonio David Flores té identificat el 'germà secret' de Terelu Campos

Antonio David Flores va ser qui va destapar el tema

La mort de María Teresa Campos, el 5 de setembre passat, ha commocionat tota la societat espanyola. La periodista era una de les cares més estimades de la història de la nostra televisió. María Teresa Campos es va atrevir a endinsar-se al món de la comunicació en un temps on no era gens fàcil que una dona pogués escalar en aquest àmbit

Durant aquests dies, Carmen Borrego i Terelu Campos han estat molt ben acompanyades pels seus familiars i persones properes a la família. Entre ells, el germà 'anònim' de les dues col·laboradores. Tot i que les dues filles de María Teresa Campos han estat molt escarides a l'hora de parlar d'aquest germà, sí que es van arribar a pronunciar sobre el tema quan Antonio David Flores ho va revelar al plató de 'Sálvame'.

L'exguàrdia civil era coneixedor de l'existència d'aquest germà i no va dubtar a destapar-lo quan, aleshores, compartien plató de televisió.

Antonio David Flores va ser qui va revelar que Carmen i Terelu tenien un germà anònim

Va ser ja fa tres anys quan Antonio David Flores, en una tensa tarda de 'Sálvame', s'aventurava a esmentar el germà de Terelu i Carmen. «Que parlin del seu germà, el de Màlaga», va carregar el que va ser col·laborador de televisió.

Tot i que en un primer moment Terelu deixava clar que no pensava parlar-ne, ja que es tractava d'una persona anònima, la col·laboradora se sincerava públicament.

Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat
Antonio David Flores va parlar sobre el germà anònim de Terelu i Carmen el 2020 | GTRES

La filla gran de María Teresa Campos va reconèixer que pensaven respectar tant sí com no l'anonimat del seu germà. «L'únic que hem fet ha estat respectar la decisió d'una persona anònima, d'un pare que mai va ser públic i d'una mare anònima», va comentar aleshores.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, Terelu sí que va voler compartir amb els lectors del seu bloc a Lecturas com va ser la seva experiència i com va ser coneixedora que, efectivament, tenien un germà.

La germana de Carmen Borrego va decidir fer un pas endavant i relatar com va ser la trobada fortuïta amb el seu germà. «Estava amb la meva mare a la Setmana Santa de Màlaga. Ens van presentar el meu germà veient les processons», confessava la tertuliana.

Terelu Campos i Carmen Borrego es van sotmetre a un test d'ADN

Tal com va revelar Terelu, quan es van conèixer a les processons, totes dues es van adonar d'un significatiu detall. ««Mama, t'has fixat en una cosa?» Vam dir totes dues alhora: «a les mans». Li vaig dir; «sí, són les mans del pare»», va revelar.

Primer pla Terelu Campos amb rostre somrient
Terelu va relatar com va ser la primera trobada amb el seu germà | Europa Press

Les dues filles de María Teresa Campos van tenir clar què havien de fer: s'havien de sotmetre a una prova d'ADN. A més, Terelu tenia clar que era una cosa que calia fer. «Els fills hem de contribuir a restituir el que els nostres pares han pogut fer malament en un moment de la seva vida», confessava al bloc.

«Quan aquestes proves van donar un 98,9%, o 99,8%, perquè em balla la xifra, va ser un sentiment molt especial», va revelar la mateixa Terelu. Després d'això, segons va narrar a través del bloc, la televisiva sentia que «havia contribuït al dret que tot ésser humà té de saber d'on ve i quina és la seva família genètica i biològica».

Aquesta va ser l'última vegada que Terelu Campos es va pronunciar sobre el seu germà anònim, i, des de llavors, és un tema que no ha tornat a tractar.